Προς το περιεχόμενο

DOWNclock Asus p4v8x-x / Celeron 2,66GHz

gv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γι'αυτό λέω ΕΛΕΟΣ! Τι άλλο θα δούμε εδω μέσα? Να ακούει και από ακουστικά μουσική για οικονομία! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!

Xa xa xa... Lafas1987 ~

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για αυτό σου λέω Lafas1987 πες την γνώμη σου βοηθα και άσε να λένε ότι θέλουν :) και τώρα που τω σκέφτομαι ένας ακόμα λόγος για underclocked Pc είναι ο θόρυβος

Δημοσ.

έτσι ναι αν είναι κάποιο δυνατό σύστημα αλλα αν το έχεις σαν δεύτερο pc και μονο για αυτό δεν αξίζει για αυτό τω λέω τελοσπάντων είναι παρα πολύ λόγοι να διαφωνήσουμε (όχι κακοπροαίρετα) στους τρόπους που θα χρησιμοποιήσουμε ένα pc οποτε ....

Δημοσ.

Λοιπόν θα πω κάτι που μπορεί να μην σας κάτσει καλά. Αν είναι μια να μας φταίει ο θόρυβος μια η ΔΕΗ, μια το στραβό το καλώδιο.. εντάξει να πάρουμε ένα Gameboy που δεν καίει δεν κάνει θόρυβο και δεν έχει καλώδια. PC είναι, θα κάνει θόρυβο. Και ρε παιδιά τη να κάψει το PC? Αν στο δικό μου βάλω άλλη μια 8800 και παίζω όλη μέρα QUAKE σε 1600 όλα Full, άντε να κάψω και λίγο... Αλλά θα έχει κάποιος το pc μου και θα του κάνει downclock για να μην καίει ρεύμα ή μην κάνει θόρυβο? Αν ναι πρέπει να πάει στο νοσοκομείο! Δηλάδή ο κακομοίρης ο Celeron που αμφοιβάλω αν έχει 300W PSU, τι να κάψει για να τον κάνει downlclock???

Δημοσ.

να θεωρήσω φιλε Lafas1987 ότι οι "εξυπνάκηδες" του Insomnia ξαναχτυπούν έτσι ?

whatever

τo παιδί ζήτησε λύση εγώ πρότεινα λύση και είμαι ενας απο αυτούς που του καταστρέψαμε το thread τα συμπεράσματα δικά σου εγώ ξέρω ότι δεν βγήκα να τω παίξω ειρωνεία και έξυπνος πουθενά ;

Δημοσ.

oi logoi einai

1. katevasma 9ermokrasias epe3ergasti ara perisoteri zoi

2. logariasmos DEH

3. xamiloma strofon cpu fan ara ligoteros 9oryvos

4. kai simantikotero ... giati na douleuei enas epe3ergastis sta 2.66GHZ otan me to 1/5 kanei me to parapano auta pou 9es?

edo oi eidikoi lene oti mono kai mono me to standby ton syskeuon pou exoyme sto spiti mas epivarynoume arketa to perivallon, giati loipon ego na katanalono esto kai 10w perissotera otan mporo na ta glytoso ?

alla 9a mou peite ... KARA-ELLHNARES EIMASTE ... poios exase tin oikologiki tou sinideisi gia na tin vro ego ?

Δημοσ.
να θεωρήσω φιλε Lafas1987 ότι οι "εξυπνάκηδες" του Insomnia ξαναχτυπούν έτσι ?

Απαντάω ρωτάω και βοηθάω σχεδόν πάντα με πολύ όμορφο τρόπο. Δεν μπορώ όμως να βλέπω τέτοια πράγματα. Θα σε παρακαλούσα να αλλάξεις τη στάση σου, μιλάω πάρα πολύ φιλικά. Και πραγματικά είναι η πρώτη φορά που το παίζω "εξυπνάκιας", καθώς είναι και η πρώτη φορά που διαβάζω τέτοια πράγματα.

oi logoi einai

1. katevasma 9ermokrasias epe3ergasti ara perisoteri zoi

2. logariasmos DEH

3. xamiloma strofon cpu fan ara ligoteros 9oryvos

4. kai simantikotero ... giati na douleuei enas epe3ergastis sta 2.66GHZ otan me to 1/5 kanei me to parapano auta pou 9es?

edo oi eidikoi lene oti mono kai mono me to standby ton syskeuon pou exoyme sto spiti mas epivarynoume arketa to perivallon, giati loipon ego na katanalono esto kai 10w perissotera otan mporo na ta glytoso ?

alla 9a mou peite ... KARA-ELLHNARES EIMASTE ... poios exase tin oikologiki tou sinideisi gia na tin vro ego ?

1. Ο επεκεργαστής είναι σχεδιασμένος με τη stock ψύκτρα και με default ρυθμίσεις να έχει 10 χρόνια ζωή. Αν κάποιος θέλει παραπάνω να τον κρατήσει OK.

2. Μπορείς σε παρακαλώ να μου κάνεις ένα γρήγορο πλάνο με τη KW/h και το πόσο καίει και πόσα γλιτώνεις? Μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά πες μας πόσα θα γλιτώσουμε.

3. Για το θόρυβο έγραψα πιο πάνω...

4. Ναι έχεις πολύ δίκιο σε αυτό με τις συσκευές. Πάντα σβήνω τη TV από το κουμπί που έχει επάνω της και γενικά προσέχο όσο μπορώ με την κατανάλωση του ρεύματος και γι'αυτό ασχολούμε με αυτό το POST. Αλλά με τη λογική σου να πάρω μια GeForce2MX που δεν καίει και πάρα πολλά όποτε να σέβομαι και το περιβάλλον.΄Καταλαβαίνεις ότι μερικά πράματα τα κάνουμε επειδή τα κάνουμε... ;)

Πολύ φιλικά πάντα!!!:-D

Δημοσ.

take it easy boys..... Blame it on me or blame it on you

to thema einai aplo... ean thelis gia to gousto sou na katevazis ta MHZ kai na esthanese kala ola ok... alla den tha sothi kai o kosmos ean esi ton pas apo ta 2600MHz sta 1200MHz..... kai to poli poli na glitosis kapia 0,kati euro sto logariasmo sou stin teliki....

min trelathoume...

kai oso gia tis thermokrasies i cpu antexei oso den mporis na fantasteis... kai mi mou pis oti tha xalasi grigora an einai me +9 vathmous pio pano... les kai tha exis to idio epeksergasti 20 xronia.. 5 xronia paratravigmena kiolas....

Δημοσ.

Πέρα από αυτά έχω ακούσει ότι είναι πρόβλημα για το CPU να μη δουλεύει στα σωστά MHZ... Ακόμα και το DOWNclock κάνει πρόβλημα. Πραγματικά δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο??? Ξέρετε κάτι για αυτό?

Δημοσ.

Genika se ola Isxei Panta to "Pan Metron Ariston"...

I Ipervoles kalo einai na apofefgode... etsi genika...

Πέρα από αυτά έχω ακούσει ότι είναι πρόβλημα για το CPU να μη δουλεύει στα σωστά MHZ... Ακόμα και το DOWNclock κάνει πρόβλημα. Πραγματικά δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο??? Ξέρετε κάτι για αυτό?

E tora Lafas kai esei... oti exoun provlima i CPU sta xamila... min trelathoume kiolas ~

Δημοσ.

kai omos, emena o AMD 4400+ 939 socket otan eixa enable to COOL AND QUIET otan aniga ton MEDIA PLAYER kai mono ton MEDIA PLAYER ekane epanekinisi to PC, den mporesa pote na to eksigiso auto.

ekana 2 fores format... alla autos ta idia me COOL AND QUIET xtipouse restart ston MEDIA.

ANTITHETA OTAN TON EIXA STA 2900MHz (2200MHz HTAN APO MAMA) OLA OK!!

Δημοσ.

i cpu idi troei liga watt otan dne kanei kati.opote stin praxi den tha kerdiseis kai para pola me ton xamiloseis tin cpu.lafas tora pou to les mpooroume na kanoume kai petali gia paragogi reumatos.pera apo tin plaka provlima tha ixes ama itan kana sistima me tipota sli kai me kartes pou trone 200 watt.an klineis tin othoni ine arketi oikonomia idi.apo ekei kai pera me to na xamiloseis tin cpu oute ena euro to mina den glitoneis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...