Προς το περιεχόμενο

Κορυφαία downloads...

pmandd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σβηστηκαν μηνυματα που ειχαν σχεση με ληψη παρανομων αρχειων. Σας υπενθυμιζω οτι οσο ειστε στο Insomnia ισχυουν τα παρακατω:

Όροι Χρήσης του Insomnia Forum

Υπενθύμιση - Επισήμανση - Insomnia.gr

Οσοι δε θελουν να συμμορφωθουν με τα παραπανω, θα μας φερουν στην δυσκολη θεση ως διαχειριστικη ομαδα να επιβαλλουμε ban, απο λιγες ημερες μεχρι και μονιμο.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Να θυμηθώ downloads - σταθμούς:

Ο πρώτος download manager μου - Godgilla νομίζω λεγόταν ή κάτι τέτοιο... Δεν πίστευα πως υπήρχε πρόγραμμα που να μπορεί να διακόπτει το κατέβασμα και να το συνεχίζει από το ίδιο σημείο - Μου είχε ανοίξει τα μάτια.

Tο Napster. Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα, όταν με ρωτούσαν "σε τι χρησιμεύει το ίντερνετ", μπορούσα να δώσω μια καλή απάντηση.

Ο Firefox.

Το Photoshop 7, για κανέναν άλλο λόγο, παρά μόνο γιατί το κατέβασα με πολύ κόπο, με 56άρι μόντεμ και σύνδεση της πλάκας.

Αν θυμηθώ κι άλλα (που σίγουρα υπάρχουν) θα επανέλθω... :)

Δημοσ.

25 Gb τα 4 πρώτα επεισόδεια μιας πολεμικής σειράς σε 1920x1080.

Τα υπολοιπα 6 επεισόδεια ήταν 40 Gb αλλα δεν τα κατέβασα ποτέ, αφήστε που έσβησα και αυτα που είχα κατεβάσει γιατι είχα πρόβλημα χώρου.

Δημοσ.

20GB NDS Roms torrent.

Panda Internet Security 2006 120MB με Pstn.

10αδες GB με κινουμενα σχεδια σε DVD-DivX.εχω τρελα με αυτα!

GreenDay : Bullet In A Bible Live 2005 - 7.75GB σε τορρεντ,με συνδεση 384 και ταχυτητα περιπου 10-14 Kbps.δεν θυμαμαι και εγω ποσες μερες εκανε να κατεβει.

και γενικα εχω βιασει τα 2 μου Rapidshare Premium Account.

Edit:

και το The Beatles - Past Masters Vol.1 και Vol.2 με την εκπληκτικη ταχυτητα των 0.5-1 Kbps.

γυρω στα 200ΜΒ και τα 2,και τελικα τρωγαν κολληματα και τα εσβησα.απο τορρεντ.

Δημοσ.
τα windows -κρητικάτσι έκδοση και τα windows βλαχικη έκδοση, δεν παιζονται.:)

το κανεις λιγακι λιανα αυτο σε παρακαλω??:mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...