Banko Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Γεια σας παιδιά, Ήθελα την γνώμη σας για το τι ακριβώς μουσική θα ήταν κατάλληλη να παίξουμε σε ένα pool-bar ενός ξενοδοχείου. Πιστεύω ότι τα exotic latin κομμάτια, τα regge και γενικά αυτά τα ανεβασμένα καλοκαιρινά πρέπει να είναι κατάλληλα ( υπόψη ότι οι θαμώνες τα είναι νεαρά άτομα – ξένοι από σκανδιναβικές χώρες και Αγγλία πρωτίστως), έχετε καμία πρόταση για κάτι συγκεκριμένο, κάποιο δισκάκι η artist ίσως…??? Ευχαριστώ πολύ ! p.s - Και αν κατέβετε Χανιά, κερνάμε και κανένα ποτάκι…… :mrgreen:
dterzakis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 [offtopic] Εγγραφή: 14-10-2005Περιοχή: Ηράκλειο-Κρήτης Μηνύματα: 56 p.s - Και αν κατέβετε Χανιά, κερνάμε και κανένα ποτάκι… Προδότη!!!! [/offtopic]
Banko Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 [offtopic] Προδότη!!!! [/offtopic] :mrgreen: Εγώ μένω Ηράκλειο, και ο ξάδελφος μου στα Πλατανιά (14 km δυτικά από τα Χανιά) αν και κρίνοντας από το επίθετο σου πρέπει να γνωρίζεις που πέφτουν τα Πλατανιά. Απλώς χάρη στο ξάδελφο μου κάνω που μου ζητάει μερικά κομμάτια (αυτός έχει το pool-bar). Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους χανιώτες, ίσα ίσα ( έχω μείνει κιόλας εκεί για ένα μικρό διάστημα), και κάτι τελευταίο φαντάσου ότι ούτε καν κρητικός δεν είμαι…..άρα ………. Έπεσες πολύ όξω σύντεκνε….. :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.