SpiderGr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Γεια χαρά σε όλους. Πρίν απο καμια βδομάδα πήρα ένα καινούριο σύστημα ( Inter Core2 Duo 6600, ATI Saphire X1950XTX 512Mb, 2Gb Ram, Asus 5PB-E MB), το οποίο το έχω σε 2 οθόνες. (Dell 2405FPW, LG 204WT). Παρουσιάζεται όμως το εξής πρόβλημα. Αρχικα όταν bootαρει στην μια εκ των δύο (ειτε στην μια ειτε στην αλλη) το είδωλο συμπιέζεται στο 1/3 της οθόνης και στρώνει μόλις φορτώσουν τα Windows. Απο εκεί και πέρα αραιά και που παρουσιάζεται ένα flickering για κλασματα δευτερολέπτου. Παντα σε μια εκ των 2 ποτέ και στις 2 ταυτόχρονα. Το πήγα πίσω να μου αλλάξουν την vga, μου την αλλαξαν προληπτικά (εκεί δεν το παρουσίασε απο όσο μου είπαν) αλλα τίποτα. Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να το προκαλεί αυτο το φαινόμενο?? Εχουν περασει 1 καρο ιδέες απο το μυαλο μου απο ρυθμίσεις drivers μέχρι update bios, αλλά τίποτα. Τώρα σκέφτομαι να βάλω την Sound Blaster σε πιο χαμηλό pci γιατι το έχουν απο κάτω απο την vga και κάπου είχα διαβάσει οτι κάνει παράσιτα.... Οποιος μπορει ας δώσει και σώσει!!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.