ana_mas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Είναι δύο και τα έχω λιώσει τα έρημα... Californication των Red Hot Chili Peppers και Meds Placebo.
Nomikaria Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Βασικα τις τελευταιες μερες ακουω πολυ Μeds-Placebo (αλλα μονο αυτο το τραγουδι) και σχεδον ολα των Nightwish!!!
Helm21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 το winamp μου λέει ότι αυτά συνήθως παίζονται ολόκληρα: Confessor - Unravelled Fates Warning - εκτος από το πρώτο και το τελευταίο όλα ακούγονται ολόκληρα Psychotic Waltz - A Social Grace Watchtower - Control and Resistance Fields of the Nephilim - Dawnrazor Candlemass - Epicus Doomicus Metallicus Maitreya - .74 Tim Hecker - Love Me Haunt Me, Do it Again Sieges Even - Lifecycle Mare - demo Manilla Road - Spiral Castle Steve Reich - Variations for Winds, Strings and Keyboards Lordian Guard - Lordian Guard Warlord - άπαντα Loscil - Stases In the Woods... - HEart of the Ages, Strange in Stereo
Toufas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 to soundtrack tou fountain einai apo ta pio apistefta pou exo akousei pote mou.
Sylvia88 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 sorry που το ξεθάβω αλλά να μην ανοίξουμε καινούργιο μέχρι στιγμής πρώτο στην λίστα μου είναι ο δίσκος της Aimee Mann ,Lost in Space εδώ και λίγα χρόνια Ιndependent στα καλύτερά του (και από γυναίκα μάλιστα )
iGoPod Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Guns N Roses Appetite For Destruction Guns N Roses Lies Guns N Roses Use Your Illusion 1-2-3 το καλλυτερο συγγροτημα που περασε απο τον πλανητη
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Πολλα ambient albums ακουω απτην αρχη ως το τελος, καθως το ενα κομματι ειναι συνεχεια του προηγουμενου συνηθως.
thomasG4 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 (What's The Story) Morning Glory - Oasis Definitely Maybe - Oasis Και τα δυο αλμπουμ ειναι απιστευτα...
bobbiras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 To Blackening των Machine Head. Ξανα και ξανα και ξανα.
bobbiras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 To Blackening των Machine Head. Ξανα και ξανα και ξανα.
Sylvia88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Πολλα ambient albums ακουω απτην αρχη ως το τελος, καθως το ενα κομματι ειναι συνεχεια του προηγουμενου συνηθως. ναι και εγώ...αλλά κατά προτίμηση το Lounge-CD από την La Nuit Volume 2 δεν το χορταίνω ούτε αυτό
Sylvia88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Πολλα ambient albums ακουω απτην αρχη ως το τελος, καθως το ενα κομματι ειναι συνεχεια του προηγουμενου συνηθως. ναι και εγώ...αλλά κατά προτίμηση το Lounge-CD από την La Nuit Volume 2 δεν το χορταίνω ούτε αυτό
Τάσος_Δ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Animals - Pink floyd Wish you were here - Pink floyd Dark side of the moon - Τι πρωτότυπο! Pink floyd Back in black - AC/DC Highway to hell - AC/DC Το τελευταίο του Scott και το πρώτο χωρίς αυτόν
Τάσος_Δ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Animals - Pink floyd Wish you were here - Pink floyd Dark side of the moon - Τι πρωτότυπο! Pink floyd Back in black - AC/DC Highway to hell - AC/DC Το τελευταίο του Scott και το πρώτο χωρίς αυτόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.