Προς το περιεχόμενο

Τελος για την asus striker extreme ;

Vassilis_X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που το είδες ρε φίλε αυτό? Πιο μαλακά τα λέμε αυτά! Θες να πάθουμε τίποτα!? Ενα link σε παρακαλώ!!! Κάνε κάτι!!!!!!!! Και πως την έδωσες??? Σου έκαναν αλλαγή???

Δημοσ.

Tin eixa paraggeilei sto plaisio kai kathos pigan na sinarmologisoun to neo mou pc, idan idopoisi apo tin asus oti stamataei ti kikloforia tis, logo oti eixe polla provlimata kai me piran til na mou to poun,, sti thesi tis evala tin abit IN9-32X-MAX WiFi..

ti kserete gia afti;

Δημοσ.

Α, ντάξει ρε φίλε μου, είπα και εγώ.... Μην ανησυχείς, απλά είναι άσχετοι οι άνθρωποι και δεν ξέρουν να στήνουν τα μηχανάκια... Η αλήθεια είναι ότι είναι καινούρια MOBO και ακόμα θέλει χρόνο... Αλλά όχι ότι είναι ελλατωματική!

Διάβασε εδώ!

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=36275

Αν είχε πρόβλημα η μητρική δεν θα μπορούσε να Clock-άρει κανείς!

Να φανταστεις δεν ξέρουν ότι το 680i της EVGA καίει τις RAM! Πήγα στο Πλαίσιο στην Αγ. Παρασκευή και μου είπαν ότι είμαι ο πρώτος που το λέει! Χαμός γίνεται στα Forums για αυτό!

Η Abit αυτή νομίζω ότι είναι πολύ καλή ίδια με την ASUS και με επιπλέον WiFi! Εγώ πήρα την ASUS λόγω ονόματος και ποιότητας.

Δημοσ.

Apo tin Metamorfosi me piran til kai mou eipan oti stamataei i kikloforia tis logo provlimaton.. Me liga logia stamataei i kikloforia tis striker extreme.. Etsi eipan apo to plaisio.. De tha ti ksanaferoun stin Ellada..

Δημοσ.

Nαι αυτό μπορεί να είναι κάτι σχετικά με τη συνεργασία PLAISIO και STRIKER... Δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα... Τώρα αν το δούμε και σε κάποιο site επίσημα αλλάζει το πράμα.... Τη Striker την φέρνει μόνο το Πλαίσιο...... Oπότε το Πλαίσιο κάνει κουμάντο... Μόλις έστειλα e-mail στο ΠΛΑΙΣΙΟ και ρώτησα να μου πει τη προβλήματα έχει η MOBO...

Δημοσ.

Φυσικά και δεν έκανες φίλε μου!!! Πήρες πολύ καλή MOBO!! Μπορεί και καλύτερη! Πάντα το κάθε ένα έχει τα υπερ και τα κατά του! ;)

Μην τρελένεσαι! ;)

Πάντα να θυμάστε ότι είναι δικαίωμα του καταναλωτή αν δεν του αρέσει το προιόν να το επιστρέψει εντός 7 ημερών και να του δώσουν όποιο άλλο θέλει... Σου κάνουν μια πίστωση και όλα ok... Έτσι μου έκανε το Πλαισιο με κάτι Cellshock! ;)

Μου αρέσει που άλλαξες και την υπογραφή σου! ;)

Γιατί πήρες ASUS καρτα γραφικών?

Δημοσ.

A εκεί αλλάζει το πράμα.... Και εγώ MSI, αλλά πήρα Αλβανική κάρτα γραφικών μιας και όλες είναι ίδιες! 0axx0aa0xa0axxa0..........!!!

Δημοσ.

Όχι δεν έχουν καμία διαφορά. Η μόνη διαφορά με τις 8800 είναι στη ζωγραφιά επάνω στη ψύκτρα... ;)

Όχι ακόμα... Θα ποστάρω απάντηση όταν είναι...

Δημοσ.

Το Πλαίσιο μου έστειλε σχετικό e-mail

"Καλησπέρα σας .

Σε συνέχεια σχετικού e-mail που εστάλη από εσάς θα ήθελα να σας ζητήσω να επικοινωνήσετε με το τμήμα τηλεφωνικών προσφορών και παραγγελιών όπου ένας σύμβουλος πωλήσεων της εταιρίας μας θα σας εξυπηρετήσει.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 8001112345,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΙΣIΟ COMPUTERS A.E.B.E.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

"ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ"

Πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να μιλήσω με τον τεχνικό ο οποίος μου είπε ότι δεν υπάρχει καμία παρίπτωση για ελλατωματική μητρική, απλά έχει τελειώσει το stock. Mου είπε ότι υπάρχουν κάποιες ασυμβατότητες, αλλά αυτό όχι ότι την κάνει ελλατωματική. Πρόσθεσα στη κουβέντα που είχα ότι το 680i είναι πολύ νέο και ότι είναι μέσα στο πρόγραμμα να υπάρχουν ασυμβατότητες. Ο τεχνικός μου είπε ότι με OCZ υπήρχε κάποιο πρόβλημα και του πρόσθεσα ότι και οι CEllshock είχαν. Του είπα επίσης ότι υπάρχουν διάφορες εκδόσεις ASUS Striker Extreme

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=36275

Mε λίγα λόγια σου είπαν ότι είναι προβληματικές για να αγοράσεις γρήγορα αυτό που ήθελαν εκείνοι... Απλά ίσως πρέπει να κάνουν πάλι παραγγελία να σου καθυστερήσει λίγο. Μπορείς να πάρεις και εσύ ένα τηλεφώνο να τους πεις τι ακριβώς συμβαίνει εδώ και ότι θες την ASUS Striker... Πάντως επαναλαμβάνω ότι η ABIT πρέπει να είναι πολύ καλή!

Εδώ πιστεύω βρισκεται η αλήθεια... Όπως βλέπετε της ΑSUS θα πρέπει να την κανετε παραγγελία... Όπως είπε και ο υπάλληλος τεχνικός δεν έχει stock... Aντίθετα η ABIT είναι διαθέσιμη εντός 24ώρου....

2000426181581857313_rs.jpg

2000480750139246315_rs.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...