FISHERMAN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Αγαπητοί Insomniacs Help γιατί καλό πήγα να κάνω και τώρα δεν ξέρω πως να τα μπαλώσω...:oops: Λοιπόν από ενα παλιόο ibm λάπτοπ με win xp pro αγγλικά ήθελα να μεταφέρω αρχεία σε ένα άλλο λάπτοπ μέσω δικτύου p2p.Όταν άνοιξα το λάπτοπ έβγαλε log on screen..user: pc5 pass: κενό και πάτησα enter και μπήκα. Όταν πήγα στις ρυθμίσεις δικτύου είδα οτι το λαπτοπ ήταν δηλωμένο σε ενα DOMAIN: MAIN_DOM και όχι σε Workgroup.Κλίκαρα το Workgroup και έβαλα σαν όνομα πάλι το ίδιο για να μην το ξεχάσω και όταν τελειώσω τη δουλειά μου με τα 2 λαπτοπ στο ίδιο workgroup να ξαναβάλω το παλαιό λαπτοπ στο DOMAIN:MAIN_DOM .Έγραψα Workgroup:MAIN_DOM και μου ζήτησε επανεκίνηση. Όταν άνοιξε το pc έβγαλε στο logon user:ADMIN και οχι pc5 πάτησα ΟΚ και μπήκε στα windows...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! Είχαν χαθεί συντομεύσεις,άλλο background και γενικά ενας καινούριος χρήστης.Στο start menu τα παλιά εγκατεστημένα προγράματα εμφανιζόντε αλλά πχ ξεκινάει το Word κανει installer...να ζητάει CD κ.λ.π ΕΥΤΥΧΩΣ στο C:\Documents and Settings\ έχει μέσα το φάκελο pc5 και έχει μέσα όλα τα αρχεία..desktop,common settings,local settings,my documents κλπ Επίσης έχει στο C:\Documents and Settings\ και τους φακέλους ADMIN,ALL USERS,DEFAULT USER και όπως έιπα και pc5. Δοκίμασα 1002 αλλά τπτ τον χρήστη pc5 δεν τον εμφανίζουνε τα ΧΡ ούτε στο control panel->user accounts ούτε πουθενά αλλού για να τον κάνω ας πούμε import.Μόνο ADMIN kai GUEST βγάζουν. Το ζήτημα είναι να τον επαναφέρω,να ξαναεμφανιστεί το παλιο desktop και τα ικονίδια στην θέση τους και φυσικά να δουλεύει όπως πριν.Το άτομο που τον χειρίζεται έχει μάθει να βρίσκει τα αρχεία και τα προγράμματα όπως ήταν και είναι πάρααααα πολύ σημαντικά για τη δουλειά του.Αλλιώς τον έχω καταστρέψει... :cry: Υ.γ:Αν πάω να ξαναγράψω στο domain : MAIN_DOM κατευθείαν πετάει σφάλμα οτι δεν υπάρχει κλπ. Το δίκτυο που έμπαινε το λαπτοπ αυτό πριν κανα χρόνο+ δεν ύπαρχει πλεον για να παω και να το συνδέσω.Αλλά από τα ελάχιστα που ξέρω από δίκτυα μου κάνει εντύπωση πως δούλευε το pc αφού τον τελευταίο καιρό ήταν στο σπίτι και φυσικά έμπαινε στα windows χωρίς να είναι πάνω στο domain. 1)Διάβασα πάρααα πολλά ποστ στο insomnia και σαν μια λύση είναι να κάνω ενα νεο χρήστη με admin rights και να κανω copy paste τα περιεχόμενα του pc5 στο φάκελο του χρήστη PC5test.. 2)System restore... Καμιά άλλη ιδέα σας παρακαλώ??
icyman_petros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δοκιμασε Εναρξη – εκτελεση CONTROL USERPASSWORDS2
t.chris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Το Profile του φίλου σου δούλευε γιατί έμπαινε σαν local user στο συγκεκριμένο domain. Με κάθε επιφύλαξη δοκίμασε να μπεις σαν user administrator και να κάνεις rename το ADMIN ΜΕ ADMINxxx μετά κάνε rename to PC5 με ADMIN και μπες μετά σαν ADMIN Υ.Σ αν δεν κάνει rename κάνε create έναν user xxxx(οτι name θες) με δικαιώματα administrator μπες με τον user που δημιούργησες και κάνε το rename
FISHERMAN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μακάρι να ήταν φίλος....η πεθερά μου είναι..μαζεύω ο,τι χρήσιμο μπορώ και κατα τις 17:00 judgment time...παω να δω τι θα κάνω.
RapidShade Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μπες στην microsoft... κάνε μια αναζήτηση για αλλαγη accounts/profiles χρηστών... ΣΙΓΟΥΡΑ: με μια απλη αλλαγή στο registry, θα μπορέσεις να κάνεις τον χρήστη ΤΑΔΕ του workgroup να δείχνει στα αρχεία κλπ του χρήστη ΤΑΔΕ στο Domain... θα προσπαθήσω να βρω τη σελίδα και σου πω αν μπορέσω πάντως 100% θα το βρεις απο κει, (Knowledge Base)... το έχω κάνει πολλές φορές σε παρόμοιες περιπτώσεις.
RapidShade Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Το κλειδί που πρέπει να τσεκάρεις ειναι το παρακάτω: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList Κάτω από αυτό θα δεις τους χρήστες...βασικά θα δεις τα Identifiers τους... θα πρέπει να αλλάξεις το subkey ProfileImagePath με τα σωστά (πρηγούμενα) settings... Για περισσότερες λεπτομέρειες κοίταξέ το στο KB της Microsoft. Ελπίζω να βοήθησα.
RapidShade Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 η ώρα πλησιάζει απειλητικά... Το δοκίμασες? ή απλά κάθεσαι και κοιτάς το ρολόι?
Land_Of_Banania Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Πωπω...Χαμός γίνεται εδώ που μένω!Βγήκε μια θεία με ένα πλάστη στο ένα χέρι και ένα laptop στο άλλο και κυνηγάει έναν κακόμοιρο που φωνάζει κάτι για workgroups και πως δε φταίει αυτός...
FISHERMAN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Περιμένω να πάει 6...να παω από το σπίτι.Πρέπει να μπω στο βιβλίο guinness..διαβάζω ασταμάτητα 4φορουμ- εχω ενα γουγλη ανα χείρας και κρατάω σημειώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.