uhustick06 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 καλησπέρα παιδια. προχθές αγόρασα ένα λαπτοπ HP PAVILLION 6181 ΜΕ windows xp home EN . αθτο που θέλω να ρωτήσω είναι να μου πει όποιος μπορεί κωδικοποιημένα 1. 2. 3. πραγματακια που πρέπει να κάνω ΄΄ωστε να συνδεθώ με ασφάλεια στο ιντερνετ. έχω ήδη στο desktop PC moy adsl απο την ΟΤΕΝΕΤ στα 786. απλα κολώνω να συνδέσω το νεο λαπτοπ μη κολλησει τιπότα. τι πρέπι να έχς λοιπόν από προγραμματάκια. σχετικα με τα firewalls antivirus και οτι άλλο νομίζετε. επίσης όποιος ΄ξέρει να μου εξηγήσει σχετικά με το ασύρματο ίντερνετ τι πρέπι να αγοράσω επιπλέον απο αυτά που έχω ώστε το λάπτοπ να συνδέεται ασύρματα. ευχαριστώ ποκύ για το χρόνο σας. κυρίως το πρώτο ζήτημα με καίει.
PATRINOS06 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 λοιπον εχουμε και λεμε.στον desktop εχεις συνδεδεμενο ενα usb modem.μπορεις λοιπον να συνδεσεις τους 2 πισι με απλο καλωδιο δικτυου (ξμε την απαραιτητα καρτα βεβαια στoν desktop) και να κανεις την συνδεση σου shared. για να συνδεθεις ασυρματα πρεπει να αγορασεις ενα wifi modem/router σχετικα με την ασφαλεια τωρα.....ετσι κι αλλιως ο φορητος κινδυνευει.τωρα αν τον συνδεσεις απλα στο ιντερνετ εχεις πολλους κινδυνους οι οποιοι ελαχιστοποιουνται με την χρηση firewall/antivirus/κλπ κλπ.το να κανεις μια συνδεση shared η να την μοιρασεισ μεσω ενος router ειναι το ιδιο επικινδυνο. βεβαια,αν στησεις και δικτυο με υποστηριξη file sharing τοτε οι κινδυνοι αυξανονται γιατι ενδεχωμενως μολυσμενα αρχεια μπορει να περασουν απ'τον εναν στον αλλο ετσι κι αλλιως,οτι και να κανεις πρεπει να εχεις εγκατεστημενα antivirus & firewall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.