Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Windows XP. CPU usage 100%

green_beret

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και 2 μερες αυτο το προβλημα και δεν ξερω τι φταιει... Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μου δειχνει ποιο προγραμμα καταναλωνει πορους απο τον επεξεργαστη???? Οχι τον task manager που μου δειχνει μονο ποση ram πιανει καθε προγραμμα. Εχω δοκιμασει να κλεισω processes και μερικες φορες βρισκω αυτη που κολλαει αλλα δεν πιανει παντα. Μηπως ξερει καποιος κατι γιαυτο?

Δημοσ.
Εχω εδω και 2 μερες αυτο το προβλημα και δεν ξερω τι φταιει... Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μου δειχνει ποιο προγραμμα καταναλωνει πορους απο τον επεξεργαστη???? Οχι τον task manager που μου δειχνει μονο ποση ram πιανει καθε προγραμμα. Εχω δοκιμασει να κλεισω processes και μερικες φορες βρισκω αυτη που κολλαει αλλα δεν πιανει παντα. Μηπως ξερει καποιος κατι γιαυτο?

task manager, an pas stis diergaseis sou leei posi CPU trwei i kathe diergasia...

Enas filos mou pou eixe pathei to idio, eixe provlima o epe3ergastis tou k evale kainourgio...

Eixe enan P4 hyperthreading, kai molis to pc anoige kolousan ta panta, pigainei task manager kai o enas apo tous 2 cpu (2 logw hyperthreading, enas eikonikos k enas kanonikos) itan monimws sto 100% enw o allos itan sto 0%.... Otan to pige sto texniko eipe oti prwti fora ide tetio provlima sti zwi tou, telika eixe ena eswteriko provlima i cpu...

Den 3erw twra an esena sxetizete me kati tetio, alla tsekare mipws einai k kanenas ios. pote de 3ereis, yparxoun ioi pou aplws katanlwnoun porous tou systimatos..

Δημοσ.

Τελικα βρηκα τι κολλαγε. Ηταν ενα προγραμματακι της Ahead που μαλλον απο προβλημα κολλαγε στην εκκινηση και επερνε ολους τους πορους απο το συστημα... Επανεγκατασταση στο Νero και ολα λυθηκαν ευτυχως χωρις format... Παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...