satmania1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Αν θεωρήσουμε το δίκτυο οικιακό και στο βαθμό που αυτό περιορίζεται στα όρια της κατοικίας του συνδρομητή, τότε η λογική μας λέει ότι δεν είναι παράνομο, αφού είναι λογικό ο κάθε συνδρομητής να θέλει να βλέπει δύο τουλάχιστον διαφορετικά κανάλια από αυτά που πληρώνει, σε δύο διαφορετικές τηλεοράσεις ή και πιθανότατα σε 2 διαφορετικούς ορόφους του ίδιου σπιτιού. Σημασία βέβαια δεν έχει… αυτό που λέει η λογική, αλλά πρώτιστα αυτό που ορίζει ο Νόμος, καθώς και τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου που συνάπτει ο συνδρομητής με τη συνδρομητική υπηρεσία. Η ελληνική Νομοθεσία απέχει πολύ από το να προβλέπει… τέτοιες σύγχρονες πρακτικές, ενώ και τα συμβόλαια της ελληνικής συνδρομητικής υπηρεσίας (προς το παρόν τουλάχιστον) δεν απαγορεύουν κάπου ρητά το μοίρασμα της συνδρομητικής κάρτας σε οικιακό δίκτυο.
asmilon Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Επαναλαμβανουμε πως καθε συζητηση για card sharing δεν θα γινει ανεκτη στο Insomnia. Οποιος θελει ας δοκιμασει την ανοχη του Staff.
kostasbm Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 βρε σεις τοσοι τροποι υπαρχουν να ανταλαξετε 2 κουβεντες που δεν μπορουν να γινουν εδω μεσα τοσα σιτε με μια αναζητηση που εχουν υλικο απειρο
kostasSTi Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Όπως λέει και ο συνονόματος παραπάνω, αλλάξτε mail ή link από forum-sites που ασχολούνται με το αντικείμενο. Δεν είστε οι μόνοι που ξέρετε ή που δεν ξέρετε και ρωτάτε για να μάθετε. Απλά δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για τέτοιες κουβέντες...
chrispen Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Συγνώμη που ανασύρω ενα θέμα απο το παρελθόν αλλα θέλω βοήθεια, έχω ένα access point και πάνω σε αυτό είναι συνδεδεμένο με ethernet το modem μου, έτσι μοιράζω την σύνδεση στους υπολογιστές μου. Πρόσφατα αγόρασα ένα DREAMBOX DM500-S SILVER και ένα 3COM OFFICECONNECT WIR/SS 54 MBPS 11G ACCESS POINT http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=7525 , γίνεται κάποιος με περισσότερη εμπειρία να με βοηθήσει να 'βλέπει" το dreambox το δίκτυο μου; Τα πήρα με την σκέψη οτι θα συνδέσω μέσω ethernet το dreambox με το access point το οποίο θα βλέπει το ασύρματο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.