Προς το περιεχόμενο

Ασυρματη μεταφορα Ιντερνετ σε αποκωδικοποιητη

Trixwto-arkoudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν αντιλεγω αλλα πιστευω οτι οταν προκειται για οικιακη χρηση το access point ειναι προτιμοτερο και οικονομικοτερο απο τα μπριζακια που αναφερεις.ειναι και πιο ευκολο να το βρεις

Sinfono alla kanei mono gia mikres apostaseis file mou.

Tora stin periptosi sou ton 13on metron ego prosopika tha evaza kalodiaki(kai malista mporousa na to kano na min fenete kai katholou) kai oute tha epsaxna gia ali lisi.

Alla otan exo ena 2orofo h 3orofo spiti pos tha paixei to anathematismeno to AP otan milame gia apostaseis pou xepernoun ta 50 me 100 metra?

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάρε λοιπόν ένα dreambox 7025 ή περίμενε το 8000... Αν και απ'οτι είδα, ήδη είναι στα e-μαγαζιά...

Να συμπληρώσω εδώ - μιας και δεν το είχα δει το θέμα - οτι έχω δίκτυο στο σπίτι μου από US Robotics 9108 σε access point D-Link 2100 και κουμπώνει στο dreambox. Δεν έχω πρόβλημα, και προτίμησα το access point από το home plug γιατί είναι και φθηνότερο και γρηγορότερο. Θα μου πείτε οτι δε χρειάζεται ούτε την ταχύτητα του home plug το dreambox. Ναι μεν, αλλά από την άλλη είναι κάτι που δεν πάει χαμένο. Ενώ με τα home plug μπορεί αργότερα να θέλεις να κάνεις ένα δίκτυο εκτός ρολογιού και να έχεις πρόβλημα...

@polidis ο κάθε όροφος είναι 3 μέτρα. Δεν είναι τόσα πολλά τα μέτρα. Αν έχεις πρόβλημα, θα έχεις μόνο λόγω των μεταλικών πλεγμάτων που έχουν οι πλάκες μεταξύ των ορόφων. Σε 3 ορόφους δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά και να έχεις, τότε μπορείς να βάλεις μια κεραιούλα έξτρα στο ΑΡ και να μεγαλώσεις όσο θέλεις την εμβέλεια. Εγώ έχω κάνει δίκτυο πάλι με το D-Link 2100 και εξωτερική κεραία 5 χιλιόμετρα σε ευθεία... Και πίστεψέ με, δεν είναι πολύ.

Δημοσ.

@polidis ο κάθε όροφος είναι 3 μέτρα. Δεν είναι τόσα πολλά τα μέτρα. Αν έχεις πρόβλημα, θα έχεις μόνο λόγω των μεταλικών πλεγμάτων που έχουν οι πλάκες μεταξύ των ορόφων. Σε 3 ορόφους δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά και να έχεις, τότε μπορείς να βάλεις μια κεραιούλα έξτρα στο ΑΡ και να μεγαλώσεις όσο θέλεις την εμβέλεια. Εγώ έχω κάνει δίκτυο πάλι με το D-Link 2100 και εξωτερική κεραία 5 χιλιόμετρα σε ευθεία... Και πίστεψέ με, δεν είναι πολύ.

Min to les afto giati etixa se ena filo pou pigame na to kanoume me AP apo to isogeio ston proto kai den edine sima katholou les kai i plaka itane apo atsali.

Giafto kai pigame sti lisi me ta mprizakia.

Den paei re file tora na sikoneis kai na vgazeis kerees sta mpalkonia etc..etc..

ase pou to kostos tou AP sin kalodia sin kerees tha sou vgoune poli perisotera apo oti afto me ta mprizakia.

Einai i moni lisi gia megales apostaseis kai sklira spitia pistepseme.

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616369

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613433

Τα δύο παραπάνω είναι δοκιμασμένα από μένα στον ίδιο χώρο, ταυτόχρονα και πάνω στο USR 9108. Το πρώτο, που είναι και η φθηνή λύση, είχε σήμα 45% και το δεύτερο 68%! Και τα δύο με μαμά κεραίες, οι οποίες είναι 1db. Αν πάρεις ένα πάνελ εσωτερικού χώρου με 5db, εκτός του ότι είναι κατευθυντικό (οπότε δεν σκορπάει το σήμα) κερδίσεις πάρα πολύ σε απόδοση. Τα 4 db δεν είναι λίγα. Και αυτό θα στοιχίσει άλλα 15 ευρώ...

Δημοσ.
Φίλε μου με ασύρματο σύνδεση δεν βγάζεις άκρη καλυτέρα να πάρεις ένα καλώδιο ethernet να το συνδέσεις lan

En meri exeis dikio otan omos i apostaseis einai mikres.

Kai ego to pao pio poli to kalodiaki.

Alla otan milame gia 2orofo kai 3orofo spiti E!! eki pia den se pernei kalodia alla mono asirmato.

Pandos ta mprizakia tis devolo mia xara kanoun doulia.

Δημοσ.

Για να πεζου 3 δεκτές DREAMBOX χρειαζετε ασύρματο card splider για μοιρασμα συνδρομητικων καρτων σε δικτυα.Η κάθε συνδομητικη καρτα τοποθετειται σε ειδικη υποδοχη το δεκτή ι στη σχισμη του Common interface CAM .H karta δεχεται πληροφοριες από το DVB stream και απαντα σε «ερωτησεις» που στέλνει η συνδρομητικη υπηρεσια «NOVA» ωστε να επιβεβαιωσει οτι δικαιουαι να παρει τα κλειδια αποκωδικοποιησης .Με τη χρηση των καταλληλων {EMU} είναι εφικτο το μοιρασμα αυτων κλειδιων σε αλλους αποδεκτες μεσω τοπικου δικτυου {LAN-WAN} Για να το πευχεις αυτό θα πρεπει να δεις ότι δεν εχουν πρόβλημα οι σηνδομητηκες καρτες Τα card splitters εχουν διαφορετικες εκδοσεις (Irdeto,Seca,Viaccess κ.λπ)

Δημοσ.

Εγω εχω ενα dreambox 7020 στο σαλονι και ενα USR 9108 στο δωματιο μου.Για να τα 'ενωσω' αγορασα

ενα τετοιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=810&product=902012

και ενα τετοιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=737&product=889245

μεχρι σημερα απροβληματιστη λειτουργια...

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσοχή μην πάμε σε "απαγορευμένα" μονοπάτια.

Κάθε συζήτηση για card-sharing είναι παράνομη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...