Προς το περιεχόμενο

Service κινητού στο ΓΕΡΜΑΝΟ

frodos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον αυγουστο 2006 πηρα ενα κινητο W700i απο τον Γερμανο της Καλλιθεας..

Το τηλεφωνο εσβηνε απο μονο του και το πηγα να μου το φτιαξουν τον Ιανουαριο 2007.

To κρατανε 25 μερες και μου το επιστρεφουν με σφραγιδες και εγγυησεις οτι το φτιαξανε. Μετα από 5 μερες χρησης παλι τα ιδια ...

Τελη Γεναρη τους ρο ξαναπαω... ξανα 20 μερες χωρις κινητο και κατα το τελος του Φεβρουαριου το ξαναπαραλαμβανω "φτιαγμενο". Αυτη τη φορα δουλεψε 2 μερες.

Με τα νευρα κουρελια και εξω φρενων το ξαναπηγα για service την 1/3/07.

Aυτη τη φορα με διαβεβαιωσανε οτι θα το φτιαξουν ΑΜΕΣΑ ή αν δουν οτι δεν γινεται τιποτα θα το αντικαταστησουν...

Εδω και μια εβδομαδα σε καθημερινες τηλεφωνικες κλησεις που τους κανω στο 8001140000 δεν παιρνω καμμια απαντηση - δεν μου λενε τιποτα για το θεμα. Και στο καπακι βγαινει και η διαφημηση -ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ- οτι "στον Γερμανο σου αλλαζουν το χαλασμενο σου κινητο σε 2 μερες|.

Ρε εδω και ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ με παιδευουν και ειμαι χωρις κινητο που ειναι και εντος εγγύησης και δεν ντρεπονται να βγαζουν τετοιες διαφημισεις ???

Τι να πω δεν ξερω ... στην Ελλαδα ειμαστε θα μου πειτε αλλα τοση Ξεφτιλα??

Tουλαχιστον προσεχτε μην πατησετε την φολα οι υπολοιποι.

Παιδες καμμια ιδεα ? Τι να κανω ?

Δημοσ.

φιλε φροντο,αν χανεις την ψυχραιμια σου δε θα βρεις ποτε το δικιο σου.Μπορεις να κανεις καταγγελια σε αρμοδιους φορεις,μπορεις να το παρεις στην πλακα για να μη χαλας τη ζαχαρενια σου ξεροντας οτι καποια στιγμη θα το παρεις πισω.

Θελω να πιστευω οτι επεσες στην περιπτωση και δεν ειναι ετσι,βεβαια ελλαδα ειμαστε γραφειοκρατια φουλ.Κουραγιο,οπλισου με χαμογελο και παρε αποφαση οτι δε κανει να χαλας τα νευρα σου για αργοσχολους.

Δεν ειναι η μονη διαφημιση που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα δυστυχως σημερα.

Δημοσ.

GΙΑΤΙ πας μεσω γερμανου για service?!!!

Κατευθειαν στο εξουσιοδοτημενο της περιοχης σου,σε μια μερα το χεις πισω...

ναι ο γερμανος τα παει στο τελος βδομαδας μαζι με ολα τα αλλα π θα μαζευτουν,το ιδιο μετα κ απο την αλλη εταιρια

Δημοσ.

Φιλε Kage δεν καταλαβες μαλλον το προβλημα μου.

Το Θεμα δεν ειναι γιατι δεν το πηγα κατευθειαν στην sony αλλα το οτι δεν μορω να ανεχτω την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, την ΚΟΡΟΙΔΙΑ, και την Ελληνικουρα στην αντιμετωπιση του πελατη !!!.

Αν εχεις να μου προτεινεις κατι ευπροσδεκτο θα 'ναι

Δημοσ.

file frodos mallon logo tis atixias pou exeis den exeis paratirisei orismena pragmata.

nai to katalaveno epeses se mia periptosei opou to kinito parousiaze sinexos provlimata alla....

to service 2 hmeron me andikatastasei an diavazes sosta einai gia agores kinitou meta tis 12 -2 -2007 ara esena den se pianei kai den se eksipiretei.

o germanos to leei xekathara oti exei exousioodotimeno service gia ola ta kinita kai oti se periptosei pou den se kalipsei i exipiretisei 2 imeron tote anagastika pas kai exipiretise afinontas to kinito ekei gia oso xriastei, kai malista an den kano lathos sou dinou kai mia alli siskevi gia na kaneis tin douleia sou mexri na episkevastei.

tora se periptosei pou to kinito prepei na paei stin antiprosopoia tote to LEEI ksekathara oti o xronos anamoneis einai thema tis antiprosopoeias kai OXI tou germanou. gia paradigma i NOKIA kanei 25 me 40 meres se orismena modela.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...