oblivious Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Αφού έκανα εγκατάσταση των Windows XP SP2 και όλα πήγαν καλά, πάω να εγκαταστήσω τους drivers του chipset από το cd της μητρικής. Κάνω restart, μπαίνει στα windows ξανά, αλλά τα usb δεν λειτουργούσαν. Ξανακάνω εγκατάσταση από την αρχή, όλα καλά πάλι. Εγκαθιστώ τους drivers του chipset από το site της ABIT, τελευταία έκδοση, κάνω restart και πάλι τα ίδια. Οι usb δεν λειτουργούσαν. Πληκτρολόγιο, ποντίκι, κλπ. εκτός λειτουργίας. Έχει κανένας καμιά ιδέα πως θα διορθωθεί; Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;
karateka Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δοκίμασες κανένα Bios Update? Στo Device Manager (Διαχείριση Συσκευών) τα USB εμφανίζονται κανονικά ή με ερωτηματικά ή θαυμαστικά?
oblivious Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Bios update θα κάνω να δω τι θα γίνει. Στο συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορούσα να δω Device Manager καθόλου, επειδή ποντίκι πληκτρολόγιο ήταν usb. Θα πάρω μαζί μου αύριο ένα ps2 για καλό και για κακό.
oblivious Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Έκανα update στο Bios τελικά. Μετά πήγα να περάσω τον driver του chipset, αυτή τη φορά αυτόν που είχα κατεβάσει κατευθείαν από το site της Intel. Τελικά πάλι το ίδιο. Ευτυχώς είχα μαζί μου ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο ps2 αυτή τη φορά. Μπήκα στο device manager και είδα τις usb να μην δουλεύουν. Τις κάνω απεγκατάσταση, μετά πατάω μια επανεκίνηση, φορτώνουν τους drivers τα windows και τελικά δούλεψαν μια χαρά. Δεν ξέρω όμως πως το δικαιολογείτε να το κάνει αυτό η μητρική. Τι μπορεί να φταίει;
karateka Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Άγνωσται αι βουλαί του Bill Gates. Μάλλον κάτι δεν κάθεται καλά στα XP με το συγκεκριμένο m/b και τα USB του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.