Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με κουτι COOLERMASTER για σκληρο(e-shop)

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2 μερες ρωταγα εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=181611

ποιο κουτι να αγορασω για εξωτερικο σκληρο. Αποφασισα λοιπον να παω για το

COOLERMASTER RX-3HU. Το παρηγγειλα απο το eshop και μολις το εφερα σπιτι.

Παω να βαλω πανω εναν 300ρη ide σκληρο και τα xp δεν τον βλεπουν καθολου!Εβαλα ένα ολοιδιο 200ρη μαξτορ και τον βρηκε κανονικα!

Δεν εμεινα ομως εκει:evil: Εβαλα τον 300ρη σε ενα ICY BOX που ειχα και...

Τον ειδαν κανονικα τα XP!

H πλακα ειναι οτι το συγκεκριμενο κουτι της Coolermaster υποτιθεται οτι υποστηριζει δισκους μεχρι και 500 γιγα!

Εχει κανεις καμμια ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο? Και αν οχι τι κανω τωρα? Δυστυχως αγοραζω πρωτη φορα απο eshop και δεν ξερω τι πολιτικη εχει το καταστημα. Προσωπικα θα ημουν ικανοποιημενος μονο εαν μου το αλλαζαν για κατι αλλο γιατι απ'οτι καταλαβα δεν υποστηριζει τελικα τοσο μεγαλο σκληρο.

Εκτος αν ειναι κατι που μου διαφευγει και μπορειτε να προτεινετε εσεις κατι:confused:

Δημοσ.

Μια ιδεα ειναι απλα να κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο του υπολογιστη και μετα πηγαινε στο MANAGE,μετα πηγαινε στην διαχειριση σκληρων(δεν ξερω ακριβως στα ελληνικα πως το λενε,γιατι εχω αγγλικα ΧΡ).Λογικα ο σκληρος σου θα εμφανιστει ως offline κανεις δεξι κλικ και επιλεγεις ενεργοποιηση. Εμενα αυτο χρειαζεται

Δημοσ.
Μια ιδεα ειναι απλα να κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο του υπολογιστη και μετα πηγαινε στο MANAGE,μετα πηγαινε στην διαχειριση σκληρων(δεν ξερω ακριβως στα ελληνικα πως το λενε,γιατι εχω αγγλικα ΧΡ).Λογικα ο σκληρος σου θα εμφανιστει ως offline κανεις δεξι κλικ και επιλεγεις ενεργοποιηση. Εμενα αυτο χρειαζεται

Το εχω δοκιμασει ηδη.Για την ακριβεια ηταν απο τα πρωτα πραγματα που εκανα. Ο δισκος ομως δεν εμφανοζοταν καθολου.

Το πηγα πισω στο e-shop το κουτι οπως και να'χει και μου ειπαν οτι θα το ελεγξει τεχνικος και σε 2-3 μερες θα εχω απαντηση(!!!). Ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος γιατι περιμενα επιτοπου αντικατασταση αφου το κουτι το αγορασα μολις χθες το απογευμα η εστω αντικατασταση εντος της ημερας. Επειδη μαλλον θα μου δωσουν καινουριο ιδιο κουτι προτεινετε να παρω παλι το ιδιο η να παω για κατι απο sharkoon?

Δημοσ.

Περίμενες επί τόπου αντικατάσταση από το e-shop; :-? :-? :-?

Προτείνω να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω πριν την πάροδο 10 ημερών

από την ημερομηνία αγοράς κ να πας σε ένα σοβαρό κατάστημα να πάρεις ότι θες.

Αν θέλεις να καταλάβεις κ το γιατί προτείνω να κάνεις ένα search στο forum με λήμμα "e-shop".

/sc

Δημοσ.
Το εχω δοκιμασει ηδη.Για την ακριβεια ηταν απο τα πρωτα πραγματα που εκανα. Ο δισκος ομως δεν εμφανοζοταν καθολου.

Το πηγα πισω στο e-shop το κουτι οπως και να'χει και μου ειπαν οτι θα το ελεγξει τεχνικος και σε 2-3 μερες θα εχω απαντηση(!!!). Ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος γιατι περιμενα επιτοπου αντικατασταση αφου το κουτι το αγορασα μολις χθες το απογευμα η εστω αντικατασταση εντος της ημερας. Επειδη μαλλον θα μου δωσουν καινουριο ιδιο κουτι προτεινετε να παρω παλι το ιδιο η να παω για κατι απο sharkoon?

2-3 μερες ;;;;

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

καλα 2-3 βδομαδες μπορει....:evil: :evil:

Δημοσ.
Περίμενες επί τόπου αντικατάσταση από το e-shop; :-? :-? :-?

Προτείνω να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω πριν την πάροδο 10 ημερών

από την ημερομηνία αγοράς κ να πας σε ένα σοβαρό κατάστημα να πάρεις ότι θες.

Αν θέλεις να καταλάβεις κ το γιατί προτείνω να κάνεις ένα search στο forum με λήμμα "e-shop".

/sc

Εγω να το κανω, αυτοι θα μου τα δωσουν?:lol: Δε γνωριζω καποιο καταστημα που να επιστρεφει χρηματα.:neutral:

Δημοσ.
... Δε γνωριζω καποιο καταστημα που να επιστρεφει χρηματα.:neutral:

Carrefour (χρόνια τώρα)

Multirama (σχετικά πρόσφατα)

νομίζω και το Media Markt αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Eπίσης με τα jumpers του σκληρού δοκίμασες να παίξεις λίγο;;;;;

Άλλα κουτιά θέλουν cable select ενώ άλλα λειτουργούν μόνο με Master only

Δημοσ.
Carrefour (χρόνια τώρα)

Multirama (σχετικά πρόσφατα)

νομίζω και το Media Markt αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Eπίσης με τα jumpers του σκληρού δοκίμασες να παίξεις λίγο;;;;;

Άλλα κουτιά θέλουν cable select ενώ άλλα λειτουργούν μόνο με Master only

Οποτε απο e-shop (ειδικα απο τη φημη που εχει) δεν προκειται να δω χρηματα πισω.

Και οι δυο σκληροι που εβαλα ηταν maxtor χωρις jumper οποτε πιστευω οτι αν ηταν τετοιο θεμα δεν θα εβλεπε κανενα.

• Moderators
Δημοσ.

Εχμ...

Εγω απο e-shop ειχα αγορασει Celeron D 2,8 (85?), και τους τον πηγα πισω και μου δωσανε επι τοπου λεφτα πισω.

Ακομα, ελεγξε μια μητρικη ενας τεχνικος, μολις 2 ωρες μετα που την εδωσα (ισα ισα ειχα γυρισει σπιτι). :)

Παλεψε το λιγο φιλε!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...