Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Το θέμα είναι αν θέλεις πάνω από 19" τότε τι κάνεις;;; Πάντως την L194WT-SF την πρότεινα και εγώ σε ένα φιλαράκι μου και μπορώ να πω οτι αξίζει με το παραπάνω τα μόλις 200 ευρώ της!
basilis5 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 basilis5, η LG έχει 0 pixel για 3 χρόνια και όχι για 1 μήνα. Για sub δεν ξέρω. οκ,αν ειναι ετσι σορυ δεν ημουν σιγουρος αν ειναι ετσι,ακομα καλυτερα, αν και δεν τιθεται θεμα συγκρισης αναμεσα σε ειζο και LG (κατ εμε) πολυ πιο δελεαστικες λογω τιμης και εγγυησης οι LG
gv Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 paidia ego eixa parei tin LG 1915 .. epeidi to e3oteriko tis itan ligo xtypimeno (ola ta pixel ok) mou tin alla3an xoris na rotisoun ton logo kai mou dosane mia 1980q. oute kan tin koita3ane gia na doune to ellatoma ... mono to sn tis o9onis eidane ...
stratigos_geo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Η LG έχει καλό service, γρήγορο και γενικά τα προϊόντα τους τα αντικαταστούν χωρίς πολλά πολλά.(εφόσον ισχύει η εγγύηση :)).Το ξέρω από φίλους μου αυτό. Η δικιά μου οθόνη δεν είναι LG αλλά Samsung SyncMaster 172v και την έχω τρία χρόνια και κάτι. Με την οθόνη αυτή απολύτως κανένα πρόβλημα. Τώρα θα αγοράσω αυτή
Lafas1987 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Η LG είναι αλήθεια ότι έχουν το καλύτερο service. Αγόρασα πριν κάποιο καιρό την LG1980Q την οποία την άλλαξα 4 φορές για να μου έρθει καλή! Την πρώτη φορά είχε 1 καμμένο Pixel, τη δεύτερη 3 και την τρίτη δεν είχε, αλλά είχε μια περίεργη θολούρα στο κέντρο της οθόνης σαν να την έχει πιάσει κάποιος που είχε στα χέρια του λάδι μηχανής. Δεν καθάριζε, ήταν εσωτερικό. Οπότε τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα αν μου κάνουν φάρσα και γενικά τους έβαλα λίγο γκάζι και ok, με την τέταρτη φορά είχε οθόνη. Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν πάντα θα έχει μια οθόνη τόσο μεγάλων διαστάσεων (αν και εμένα δεν έχει κανένα), απλά δεν το προσέχει ο κόσμος καθώς δεν δίνει και τόση βάση. Πάντως θέλω να πω ότι τα pixels σπάνια χαλάνε... συνήθως είναι χαλασμένα από τη μάνα τους. Όσο για τα καμμένα, sub και τα άλλα πως τα λένε... Δεν έχει να κάνει στα αλλάζουν με τη μία! Μην λέμε ότι θέλουμε. Καταρχίν έχεις δικαίωμα να τη στείλεις πίσω επειδή δεν σου αρέσει εντός 7 ημερών! Δικαίωμα του καταναλωτή. Εκτός από αυτό δεν έρχετε κανείς να στην κοιτάξει την οθόνη. O Courier έρχεται με μια καινούρια την οποία τη κάνει τράμπα με τη δική σου. Οπότε relax and take it easy που λεει και ο mIKA...
JOHNX2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Η LG είναι αλήθεια ότι έχουν το καλύτερο service. Αγόρασα πριν κάποιο καιρό την LG1980Q την οποία την άλλαξα 4 φορές για να μου έρθει καλή! Την πρώτη φορά είχε 1 καμμένο Pixel, τη δεύτερη 3 και την τρίτη δεν είχε, αλλά είχε μια περίεργη θολούρα στο κέντρο της οθόνης σαν να την έχει πιάσει κάποιος που είχε στα χέρια του λάδι μηχανής. Δεν καθάριζε, ήταν εσωτερικό. Οπότε τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα αν μου κάνουν φάρσα και γενικά τους έβαλα λίγο γκάζι και ok, με την τέταρτη φορά είχε οθόνη. Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν πάντα θα έχει μια οθόνη τόσο μεγάλων διαστάσεων (αν και εμένα δεν έχει κανένα), απλά δεν το προσέχει ο κόσμος καθώς δεν δίνει και τόση βάση.Πάντως θέλω να πω ότι τα pixels σπάνια χαλάνε... συνήθως είναι χαλασμένα από τη μάνα τους. Όσο για τα καμμένα, sub και τα άλλα πως τα λένε... Δεν έχει να κάνει στα αλλάζουν με τη μία! Μην λέμε ότι θέλουμε. Καταρχίν έχεις δικαίωμα να τη στείλεις πίσω επειδή δεν σου αρέσει εντός 7 ημερών! Δικαίωμα του καταναλωτή. Εκτός από αυτό δεν έρχετε κανείς να στην κοιτάξει την οθόνη. O Courier έρχεται με μια καινούρια την οποία τη κάνει τράμπα με τη δική σου. Οπότε relax and take it easy που λεει και ο mIKA... +1 apo mena...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Είχα 2 LG μέχρι τώρα και οι 2 17άρες.Ποτέ δεν υπήρξε καμμένο pixel.Τώρα αγόρασα μια belinea που επίσης δίνει 0 pixel on site εγγύηση και μάλιστα μέχρι τις 22'' ,αλλά η ελληνική αντιπροσωπία δεν τις εισάγει τις 22+.Προσέξτε το θέμα με τα καμμένα πίξελ γιατί ιδίως στις 19άρες που τα πίξελ είναι μεγάλα σε μέγεθος είναι πολύ αντιαισθητικό.
Lafas1987 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Κάτσε για να βάλουμε μια τάξη. Εγγύηση 0 pixel για 22" δινει μόνο η belinea? Είναι από τα πρώτα που κοιτάω σε μια οθόνη. Ψάχνω να πάρω μια 22άρα WIDE.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Όλες οι αντιπροσωπίες στην Ελλάδα δίνουν 0 πίξελ μέχρι τις 19''.ΟΛΕΣ.σου λέω όμως οτι η belinea έχει 22άρες οθόνες που ακόμα δεν τις εισάγουμε εδώ(λογικά κάποια στιγμή θα φέρουν) που και σε αυτές ισχύει το 0 πίξελ. ΥΓ όταν λέω όλες εννοώ LG,belinea(μπορεί να ξεχνάω και καμμία ακόμα)
Lafas1987 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Oπότε αν εγώ θέλω να πάρω καμιά Viewsonic 22άρα δεν έχει 0pixel ε? Έτσι και αλλιως τώρα δεν έχω λεφτα.. Όταν είναι να πάρω σε κανα μήνα + θα δύμε. Thanks φίλε!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Sorry μόνο μέχρι τις 19 ίντσες...Η viewsonic πάντως δεν θυμάμαι αν έχει και για τις 19 0 πίξελ.Νομίζω έχει στα 0 πίξελ μόνον αν πέσει το καμμένο στην κεντρική περιοχή της οθόνης, αλλά επειδή πέρασε κάποιος καιρός από τότε που τα έψαχνα μπορεί να το μπερδεύω με άλλη εταιρεία.
PELECOPY Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Παίδες, απλώς θα αναφέρω ένα παράδειγμα. Μήνα Φεβρουάριο αγοράζω 19' SAMSUNG 930 . Σε τεσσερις ημέρες τρια κωλλημένα πιχελ.την επιστρέφω για αλλάγη και διαπιστώνω με εκπληξη την ύπαρξη τριών ομοιοπαθών από την ίδια ακριβώς οθόνη που βρίσκονταν εκεί για τον ιδιο σκοπό. Ευτυχώς που το κατάστημα δεχόταν αλλαγές για τισ πρώτεσ 2 εβδομάδες. εγγύηση = απαραίτητη!
vandermonde Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 pelecopy ποιο ειναι το κασταστημα που δεχεται αλλαγες τις πρωτες 2 εβδομαδες?
PELECOPY Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 to katasthma poy dexetai dyo ebdomades einai to mediamarkt o nomos epibalei apodoxh epistrofvn stis prvtes deka meres me kapoius omvs perorismous kai to plaisio exei dextei epistrofh moy stis deka meres.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.