Προς το περιεχόμενο

Αγορά AGP λόγω βλάβης της παλιάς.

smilefreeware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

40x40x10 fans στα 12V

(τα fans που κατά κανόνα φοράνε οι vga) υπάρχουν άπλετα στο ελληνικό εμπόριο ηλεκτρονικών στα 3-4E λιανική.

/sc

Το Σάββατο 24/3 έψαξα Στουρνάρη και ...

Δυστυχώς 40x40x10 fans στα 12V υπάρχουν παντού αλλά είναι με 3 καλώδια στο ρεύμα οπότε δεν μπαίνουν στην υποδοχή της κάρτας. Με πατέντα βέβαια φτιάχνεται.

Είπα να αγοράσω καινούργια και δέστε τι έπαθα.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=184676

Δημοσ.

Εγω θελω να κανω μια ερωτιση, ειναι ευκολω η αλαγη ανεμιστηρα

στην καρτα γραφικων? εχω μια ατι 9800 xl και ειναι ετιμοθανατη,

αν μπορη καπιος να με πληροφοριση, ευχαριστο εκ τον πρωτερον.

Δημοσ.
Μην τρελαθούμε παιδιά. Ακόμα και αν δεν έχει ανάγκη το ανεμιστηράκι για να έρθει στ σωστά της, απο τη στιγμή που θα σταματήσει να υπάρχει αναφορά στροφών προς την κάρτα, αυτή θα νεκρώσει. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει στα παλιότερα μοντέλα που είχαν διπλό pin για το ανεμιστηράκι, αντι για τριπλό.

Χλωμό αυτή η κάρτα να υποστηριζει κάτι τέτοιο.Αλλα και να υποστήριζε, ειναι software λύση, απλά κλείνεις το πρόγραμμα επιτήρισης και είσαι μια χαρά.

Την συγκεκριμένη κάρτα την έχω ακόμα. Οι ποιο πολλές που κυκλοφώρησαν έχουν μόνο μια ψήκτρα 1,5 εκ πάχος περίπου και οχι ανεμιστήρα.Αν η δικιά σου έχει τέτοια ψήκτρα δεν χρειάζεσαι fan όσο και να ζεσταίνεται. Αμα έχει χαμηλή ψήκτρα χρειάζεται.Αλλα πολύ μπελάς βρε παιδί μου για τέτοιο μουσιακό κομμάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...