jimaras13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα. Σε ενα φυλλο ενος workbook εχω βαλει hyperlinks για αλλα φυλλα του workbook. Οταν τα παταω μου βγαζει το εξης μηνυμα: this operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Contact your system administrator. Εγω ειμαι ο administrator αλλα δεν μπορω να βρω τι φταιει. Τι λετε?
jimaras13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 δεν μπορει να βοηθησει καποιος? ειναι πολυ ενοχλητικο. δεν μπορω να δουλεψω ανετα στα φυλλα!!
realestate Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 excel>office buton>prepare>restrict permission>check unrestricted access
jimaras13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 realestate σε ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα ειναι τσεκαρισμενο το unrestricted access και παλι μου βγαζει το ιδιο λαθος. Καμμια αλλη ιδεα?
realestate Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 excel>office buton>excel options> trust center>trust center settings και κοίταξε λίγο τις ρυθμίσεις σου στα activex και macro settings.
jimaras13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 φιλε realestate σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου. τα εκανα αυτα που ειπες αλλα τιποτα. δεν ξερω τι αλλο να κανω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.