Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για bios !!!

bluesattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ερωτηση ειναι συνεχεια απο αλλο θεμα αλλα την ποσταρω και εδω γιατι ειναι λιγο επειγον το ολο θεμα .......

..........τελικα παραγγειλα ιδιο mobo και σε λιγες μερες θα το εχω .Οταν λοιπον θα παω να το τοποθετησω απλως θα βγαλω απο το παλιο mobo ολο to hardware θα το βαλω στο νεο ,θα συνδεσω το δισκο μου και αυτο ειναι ολο ? Απλως με προβληματιζει το update bios που ειχα κανει στο παλιο mobo(οχι εγω ,και δεν θυμαμαι και πως ακριβως :PP) και λογικα θα υπαρxουν τα SXETIKA ARXEIA STON DISKO....

.......Δηλαδη αν το καινουργιο μοβο εχει αλλη εκδοση βιος νεοτερη η παλιοτερη πχ εγω τι πρεπει να κανω ???

θα αναβαθμιστει μονο του λογω των αρχειων update sto σκληρο ? θα υπαρχει προβλημα αν ειναι πιο νεα εκδοση βιος ? μηπως πρεπει πριν το συνδεσω να κανω clear something ?? να το βαλω οπως ειναι και να χαναπερασω τα win απο την αρχη (drivers mobo klp klp ) για να ειμαι σιγουρος ??? H AΠΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΚ ?????? δεν ξερω πως λειτουργει το βιος γιαυτο και ρωταω....(θα προτιμουσα αν γινεται να μην κανω φορματ...αλλα μονο αν ειναι οκ χωρις προβληματα)

• Moderators
Δημοσ.

H μητρικη που θα παρεις ειναι ιδια με αυτη που θα αντικαταστησεις?

Δεν θυμαμαι το αλλο θεμα.

Αυτο ειναι το βασικοτερο.

Δημοσ.
η ερωτηση ειναι συνεχεια απο αλλο θεμα αλλα την ποσταρω και εδω γιατι ειναι λιγο επειγον το ολο θεμα .......

..........τελικα παραγγειλα ιδιο mobo και σε λιγες μερες θα το εχω .Οταν λοιπον θα παω να το τοποθετησω απλως θα βγαλω απο το παλιο mobo ολο to hardware θα το βαλω στο νεο ,θα συνδεσω το δισκο μου και αυτο ειναι ολο ? Απλως με προβληματιζει το update bios που ειχα κανει στο παλιο mobo(οχι εγω ,και δεν θυμαμαι και πως ακριβως :PP) και λογικα θα υπαρxουν τα SXETIKA ARXEIA STON DISKO....

.......Δηλαδη αν το καινουργιο μοβο εχει αλλη εκδοση βιος νεοτερη η παλιοτερη πχ εγω τι πρεπει να κανω ???

θα αναβαθμιστει μονο του λογω των αρχειων update sto σκληρο ? θα υπαρχει προβλημα αν ειναι πιο νεα εκδοση βιος ? μηπως πρεπει πριν το συνδεσω να κανω clear something ?? να το βαλω οπως ειναι και να χαναπερασω τα win απο την αρχη (drivers mobo klp klp ) για να ειμαι σιγουρος ??? H AΠΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΚ ?????? δεν ξερω πως λειτουργει το βιος γιαυτο και ρωταω....(θα προτιμουσα αν γινεται να μην κανω φορματ...αλλα μονο αν ειναι οκ χωρις προβληματα)

na min kaneis tpt.. den exoun kamia sxesi ta arxeia pou exeis sto skliro sou me to bios. Paizei pantws na sou peta3ei kamia ble othoni to systima... Diskola tha ta valeis xwris format...

Vasika pote ton potwn mi kaneis update to bios, perissotera provlimata mporei na dimiourgiseis para kala...

Δημοσ.

@desolatorXT elpizw na min to pisteueis auto pou les pola bug fixaronte me bios update apla otan kaneis update prepi na iparxei kai kapios logos pou ginete an ola douleuoun kala apla den tou kaneis se ena mobo mou albatron KX18DS Pro 2 pou eixa me to proto tou bios eixe tripa sto fsb tou

@bluesattack exeis para poles pianotites na doulepsoun ola kanwnika afou den alazeis genia epeksergasti kai den pas se allo chipset koumposeta ola panw kai megies

kai an to bios chip tis mitrikis sou den einai fixarismeno panw tis kai einai se socket mporeis na anagenisis kai tin palia sou me hotswap update an tin estiles apo update sto bios ;)

Δημοσ.

kai an to bios chip tis mitrikis sou den einai fixarismeno panw tis kai einai se socket mporeis na anagenisis kai tin palia sou me hotswap update an tin estiles apo update sto bios

....oxi nomizo oti MALLON einai kati kameno sto bois (edo exo postarei to problhma http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=181397 ....egkyklopaidika an den varietai kapoios na to diavasei :PP)

to update otan to ekana htan aparaithto...elyse ena problhma kata thn egkatastash kai sygkekrimena ena error:cpuloader (kati tetio den to thymamai kala)......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...