Προς το περιεχόμενο

HOME THEATER me HDMI & D.C.A.C.

nlal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera adelfia.

Mhpws gnwrizei kaneis kana home theater pou na exei HDMI & D.C.A.C.?

Psaxnw apegnwsmena na vrw, (opoiodhpote modelo sthn ellhnikh agora), alla den vriskw.

H sony prokeite na vgalei kapoia modela argotera, alla dysthxws egw to thelw twra!!!

Thank's

Δημοσ.

DCAC - Digital Cinema Auto Calibration Απλή και ακριβής αυτόματη ρύθμιση του συστήματος οικιακού κινηματογράφου, μέσω μικροφώνου. Το DCAC λύνει οριστικά το πρόβλημα τοποθέτησης των ηχείων σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Δημοσ.

Φιλε εχω το sony DAV-DZ810W και εκτος απο hdmi και ρυθμιση μεσω μικροφωνου εχει και ασυρματα πισω ηχεια

Η τιμη του ειναι 600? (εγω τοσο το πηρα)

Μαζι με την 32-V2000 εχω ενα πολυ καλο αποτελεσμα

Σου το συστηνω

Δημοσ.

Skefthka kai egw na parw to sygkekrimeno modelo sony DAV-DZ810W, alla me xalane ta pisw asyrmata hxeia. Prwton den exw ton xwro kai deyteron ean ta valw kapou, tote tha exw diakopes giati opoios pernaei anamesa sta hxeia kai to home theater tha exw diakopes ston hxo!!!

Gia auto proteimo to 2.1 me systhma D.C.A.C. opws einai gia paradeigma to sony DAV-X1G... to kako omws einai pws den exei HDMI kai dysthxws h sony h V2500 32'' exei 2 HDMI...

Δημοσ.

Αν περασει απλως απο μπροστα καποιος δεν κανουν διακοπες.Πρεπει να κατσει μπροστα στο μπομπο για να κανουν διακοπες

Οντως θελουν λιγο χωρο τα πισω ηχεια αλλα πιστεψε με ταιριαζουν απολυτα μεσα στο χωρο παρα το μεγεθος τους

Και ταιριαζουν κουκλα με καθε sony τηλεοραση

EDIT Δεν θελω να σε πεισω (τωρα διαβαζω το ποστ και μου φανηκε λιγο διαφημηση) απλως ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το συγκεκριμενο Home cinema

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...