DimAslan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Είχα δει σε κάποιο topic αλλά τώρα δεν το βρίσκω ότι με τους τελευταίους drivers της ΑΤΙ μπορείς να κάνεις crossfire χωρίς να χρειάζεσαι Master Card. Έχετε κάτι υπόψη σας; Ισχύει;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ναι, ισχυει. Δεν χρειαζεται mastercard. Απλα 2 ιδιες καρτες, σωστα συνδεμενες.
DimAslan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δηλαδή; Χρειάζομαι νομίζω κάποιο έξτρα καλώδιο, σωστά; Μακάρι να το βρώ γιατί καρτούλα ίδια (ΑΤΙ 1600ΧΤ/256) έχω βρει ήδη... Ευχαριστώ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση.
Marker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 den einai upoxreotiko na einai idia i karta Des auto elpizo na lusei tis apories sou http://ati.amd.com/technology/crossfire/charts.html opos kai auto http://ati.amd.com/technology/crossfire/faq.html#
Marker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 An diavazes prosektika to proto link apo ta duo pou evala tha evlepes oti den...
DimAslan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Το είχα δει το link πριν ανοίξω το thread... Το θέμα είναι ότι δείχνει ότι χρειάζεται είτε ένα εξωτερικό καλώδιο που θα συνδέσει από ότι κατάλαβα τα 2 DVI, ή ένα εσωτερικό αν το υποστηρίζουν οι κάρτες... Δηλαδή δεν χρειάζεται καθόλου καλώδιο; Απλά βάζω 2 κάρτες και την οθόνη μου στην μία από τις δύο;
DimAslan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Κανείς; Δεν θέλω να κάνω καμμία βλακεία και κάψω τίποτα... Εάν χρειάζομαι και καλωδιάκι μήπως μπορείτε να μου πείτε πού θα βρω; Ευχαριστώ.
DimAslan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 OK, το σέταρα με τους τελευταίους Catalyst και παίζει κανονικότατα, και σε Vista και σε ΧΡ. Ευχαριστώ πάντως...
Whiteyez Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Τις έβαλες χωρίς κάποιο extra καλώδιο? Γιατί με ενδιαφέρει και μένα, έχω μια 1950XTX και θέλω να βάλω άλλη μία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.