Προς το περιεχόμενο

Service LG

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγχαρητήρια δημόσια στην LG για το εξαιρετικό servive. Αγορά οθόνης 19'' με 2 καμμένα pixel και καμιά 10αριά κολλημένα αντικαταστάθηκε με καινούρια χωρίς κανένα Pixel ελλατωματικό . Ενα μπράβο στην τακτική της εταιρείας και στους ευγενικούς υπαλλήλους της :-D

Δημοσ.

Είναι η πολιτική που μας κάνει όλους να παίρνουμε LG. Από που πήρες την ελαττωματική οθόνη?

Δημοσ.

mazi me to ipokimeniko mpavo kai ena megalo erotimatiko... giati i pliopsifia ton othonon tin LG parousiazi toso sixna provlima ek koutas...

o elenxos stin grami paragogis tis eterias prepi na einai athlios (i mpori na min iparxi kan) opos kai ta ilika kataskeuis tous... opote den iparxi ali lisi gia tin eteria apo to na kani antikatastasi tin mia othoni meta tin ali...

prosopiki empiria 3 othones (1919s) alagi mesa se 3 meres mexri na erthi epitelous mia xoris kamena pixel..

an se autin tin periptosi armozi mpravo?? den ksero einai stin krisi sas... emena pantos mou teriazi pio poli proxirotita, aneuthinotita kai JOKER

antitheta exo pari tris NEC (90GX2-PRO) i opies itan kai oi tris apsoges... (2 othones tis LG (1919S) omos kostizoun oso mia tis NEC (90GX2-RPO) kai einai san na leme MERA-NYXTA)

• Moderators
Δημοσ.

Εγω εχω αγορασει 2 οθονες, και εχω προτεινει σε 6 φιλους οι οποιοι εχουν αγορασει συνολο 10 οθονες LG, όλες 17" ή 19", και καμια δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα, και ουτε και σημερα εχει.

Και εφοσον δινει εγγυηση η LG, τοτε δεν υπαρχει προβλημα ουτε ειναι αξια κατακρισης.

Δημοσ.

me mia proxiri anazitisi sto foroum tha dis oti auta pou anafero vriskoun efarmogi kai se alous xristes distixos.. se ena filo mou o opios eixe pari LG 1915s tou koutiou olokainourgia 2 lepta tou litourgise... i othoni arxise na dixni i misi kai i ali misi itan mauri... ta peksme milame.... kai klasika 2 antikatastasis mexri na ethi i sosti...

prostheou, den exo kati me tin LG apla anafero ti perasa mexri na paro mia tis prokopis (xoris kameno pixel). pragma pou den ginete (toso sixna) me tis ipolipes firmes tou xorou.

Δημοσ.

Εχωντας κι εγω εδω και 2.5 χρονια μια LG 1920P ειμαι πολυ ευχαριστημενος τοσο απο την οθονη οσο και απο το service της εταιριας....

Δεν μετανιωσα σε καμια περιπτωση τα 750Ε που εδωσα για την αγορα της,ουτε εχω ακουσει απο φιλους που απο τοτε τους τις συστηνω να εχουν το παραμικρο προβλημα...

Μπορει να ετυχε...

Δημοσ.

Εγω προβληματα απο οτι βλεπω σε διαφορα φορα παρουσιαζουν που και που ολες οι μαρκες οθονων. Το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι ειναι πολυ ευαισθητες και γενικα μεχρι στιγμης προβληματικη τεχνολογια των LCD.

Για ποια να πρωτο μιλησουμε? Την DELL με τα 50 revisions μεχρι να αφαιρεσει banding και λοιπα προβληματα(2407)? Την BENQ fp241W με κατι περιεργα flickerings που κανει για κλασματα του δευτερολεπτου?...Και διαφορα αλλα μεμονωμενα προβληματα (τα οποια δεν ειναι και λιγα για ΚΑΜΜΙΑ τους)

Τωρα με τα καμμενα/κολλημενα πιξελς και sub, το οτι καμμια εταιρεια (συμπεριλαμβανομενης και της LG) δεν δινει εγγυηση για πανω απο 19", το θεμα σκυλο-βρωμαει..........και δειχνει οτι τα ποσοστα πρεπει να ειναι μεγαλα (αρα και ασυμφορα για RMA)......

Οι LG σιγουρα δεν ειναι οι καλυτερες οθονες(oτι πληρωνεις παιρνεις) αλλα σιγουρα ειναι value for money.....και αξιζουν ενα μπραβο για την εξυπηρετηση και την καλη εγγυηση που προσφερουν....δειχνουν οτι σεβονται τον πελατη...

Δημοσ.

Είναι όλα σχετικά.

1)Η ποιότητα υλικών και κατασκευής

2)Ο έλεγχος πριν βγούν από το εργοστάσιο

3)Β'διαλογής προιόντα για κάποιους λόγους κατασκευής και ελέγχου και κόστους

4)Αμφίβολες εισαγωγές ανάλογα πως συμφέρει τον αντιπρόσωπο για να είναι ανταγωνιστικός κάποια χρονική στιγμή στο κόστος (συνδιασμός 1-2-3 των παραπάνω με συμφωνία)

5)Η Εγγύηση δεν είναι αντιπροσωπευτική της ποιότητας και ορίζεται από τις ανάγκες μαρκετινκ-Το RMA είναι υπολογισμένο στο κόστος (συνδιασμός 1-2) μαζί το κόστος έρευνας και ανάπτυξης νέων προιόντων.Αν το κόστος έρευνας και ανάπτυξης είναι χαμηλό,τα νεώτερα προιόντα δεν θα είναι ποιοτικά υπέρ πωλήσεων των παλαιότερων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...