GIORGOS 11 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 αναφερω τα γεγονοτα με ιστορικη σειρα εχω συνδεμενο στον η/υ μου εναν ενισχυτη technics ο οποιος συνδεοταν με δυο μπροστινα μεγαλα ηχεια εκαστο και ενα γουφερ { ολα αυτα για να υπαρξει καποια στιγμη ενα ολοκληρωμενο συστημα home cinema} ολα δουλευαν σωστα. εχθες αγορασα και τα υπολοιπα τα δυο μικρα και το κεντρικο.ενω απο το ραδιοφωνο του ενισχυτη εχω ηχο απο ολα τα ηχεια οταν παιζει απο τον υπολογιστη μουσικη εχω ηχο απο ολα εκτος απο ενα απο τα μπροστινα μεγαλα μηπως φταιει η καρτα ηχου εχω ξεχωριστη καρτα οχι πανω στην mobo εχω κανει αρκετες ρυθμισεις αλλα δυστυχως τιποτα,πληροφοριακα η καρτα ειναι παλιο μοντελο. αν εχετε παρακαλω καποια ιδεα ολα δεκτα!!:evil: :twisted:
Vatos_locos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 η κάρτα είναι 5.1 τουλάχιστον ? αν ναι πίνακας ελένχου > ηχοι και συσκευές αναπαραγογής και κάνε το line in και Mic σε εξόδους για Rear Center & Sub
GIORGOS 11 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 μπορειτε να μου προτεινετε μια καλη καρτα ηχου που να ταιριαζει με το home cinema που ανεφερα πιο πανω ,επειδη δεν ειμαι και πολυ γνωστης ειναι δυσκολη η τοποθετηση μιασ νεας εσωτερικης καρτας ηχου?
StavrosD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ο ενισχυτής σου έχει ψηφιακή είσοδο; Αν ναι, σύνδεσέ τον με τον υπολογιστή σου ψηφιακά, και κοίτα εδώ για τις ρυθμίσεις. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=180022&highlight=%F3%FD%ED%E4%E5%F3%E7+home+cinema Αν όχι, τον έχεις συνδέσει με 1 στερεοφωνικό καλώδιο, ή με 3; Στην δεύτερη περίπτωση, πιθανόν να θέλει λίγο κούνημα το καλώδιο ή να έχει κοπεί εσωτερικά.
GIORGOS 11 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 ευχαριστω παιδια για την βοηθεια λυθηκε το προβλημα. μια τελευταια ερωτηση ο ενισχυτης εχει και ψηφιακη εισοδο χρειαζεται ειδικο καλωδιο για να συνδεσω τον υπολογιστη μου σε αυτη την εισοδο παιζει ρολο η καρτα ηχου αν δηλαδη εχει ψηφιακη εξοδο και πως θα το καταλαβω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.