Προς το περιεχόμενο

no-ip.com και ......host !!!

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση. Έχω ένα account το http://www.no-ip.com και στέλνω από το pc της εταιρείας στο pc του σπιτιού δεδομένα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να στείλω και σε άλλο pc τα ίδια δεδομένα αλλά χωρίς να προσθέσω άλλο host??? Και επειδή στο pc της εταιρείας δεν μπορώ να βάλω και 2 host, θα μπορούσα ενδεχομένως από το site να κάνω redirect τον host σε κάποιο 2 pc? Άρα στην εταιρεία να φαίνεται μόνο ο 1ος host.

Περιμένω την βοήθεια σας…….ελπίζω να με καταλάβατε.

ελπίζω να είναι το σωστό κομμάτι που κάνω το post!

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα καλά αυτό που θες να κάνεις ας πάρουμε ως παράδειγμα αυτό που έχω κάνει εγώ για να δούμε σε τι δρόμο είμαι.

Έχω ένα pc σπίτι με dynamic ip με host alex.no-ip.com

Aς πούμε ότι στο pc αυτό έχω σηκώσει web server στην port 80 kai ftp στην 21

Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να πω στον router μου στο ΝΑΤ «Ότι σου έρχεται στην πόρτα 80 και 21 στέλνε τα στο pc με lan ip 10.0.0.2.

Αν θέλω τώρα να βάλω και ένα δεύτερο pc στο σπίτι μου το οποίο θέλω να πιάνω από έξω με terminal services ας πούμε πρέπει να πω στον router ότι ότι σου έρχεται στην port 3389 να το στέλνεις στo pc με ip 10.0.0.3.

Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν θες να τρέχουν κοινές υπηρεσίες και στα 2 lan pc.

Στην περίπτωση αυτή που μάλλον είναι και η δική σου θα πρέπει να όρισες ξεχωριστές πόρτες στις υπηρεσίες. Δηλαδή ο ftp server στο δεύτερο pc να ακούει στην port 2121.

2 host απλά ξέχασε το δεν θα σου παίξει και φυσικά δεν θα σου προτείνω να πάρεις παραπάνω από μια ip.

Ελπίζω να σε βοήθησα και όχι να σε μπέρδεψα παραπάνω με το παράδειγμα μου αλλά έτσι θα μπορείς να πιάνεις τα local pc από τον έξω κόσμο στο 99,9% των περιπτώσεων που θα σου τύχουν

Δημοσ.

δεν ξερω πιο πρόγραμμα χρησιμοποιούν στην εταιρεία...επίσης δεν ξέρω ακριβώς τισ ρυθμίσεις στο δικό μου...μιας και είναι locked όλες οι ρυθμίσεις...στο customized πρόγραμμα που τρέχω.

αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι χρησιμοποιούν το no-ip.com που από δυναμική ip την κάνει static.

το άλλο pc είναι σε άλλο σπίτι....άρα 1) δεν παίζει να φτιάξω κάτι στο router μου (linksys) και 2) στο pc της εταιρείας δεν μπορώ να πειράξω τίποτα άλλο.

θα ήθελα αν γνωρίζε κάποιος .....πως να μπορώ να στέλνω και στο 2 pc τα ίδια......στο μόνο που μπορώ να επέμβω είναι στο no-ip.com που έχω κωδικούς κτλ!

any idea?

Δημοσ.

an gineis ligo pio sygkekrimenos kati ginete. to no-ip to exeis sto pc ths etairias? apo ayto 8eleis na stelneis dedomena se 2 pc? kai gia ti dedomena milame? ayth th stigmh ta dedomena pws ta stelneis?

Δημοσ.

πιο συγκεκριμένος δεν μπορώ να γίνω για διάφορους λόγους.

το no-ip υπάρχει μόνο για να κάνει static την dynamic ip!

στο pc μου είναι κλειδωμένες οι παράμετροι....που έχουν σχέση με ότι έχει μπει από το no-ip.com.

ουσιαστικά λαμβάνω μόνο δεδομένα....που είναι data. για να τα επεξεργαστώ.

πιστεύω όποιος γνωρίζει καλά το no-ip.com και το χρησιμοποιεί μπορεί να με βοηθήσει.

an gineis ligo pio sygkekrimenos kati ginete. to no-ip to exeis sto pc ths etairias? apo ayto 8eleis na stelneis dedomena se 2 pc? kai gia ti dedomena milame? ayth th stigmh ta dedomena pws ta stelneis?
Δημοσ.

kai egw to doulevw to no-ip kai mou exei lysei ta xeria.... alla oi xrhseis mias static ip einai para polles. esy den exw katalavei ti akrivws 8eleis na kaneis....

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά θες να φτιάξεις ένα μονοπάτι από κόμβους-υπολογιστές για να περνάς τα δεδομένα σου. Καλή φάση αν θέλεις να κρύψεις τα ίχνη σου( ;;; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...