tzampatzis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Κολάει το pc ενω ήταν στο screensaver και κάνω restart.τα windows δε φορτώνουν και βγάζουν το μήνυμα Windows XP could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM . Κάνω οτι λέει εδώ http://support.microsoft.com/kb/307545 μέχρι και το τρίτο βήμα και τα windows φορτώνουν αλλά σε ένα καινούργιο λογαριασμό administrator.Όμως δε μπορώ να κανω Restore to a previous Restore Point,όπως λέει στο βήμα 4, μιας και δεν έχω κανενα παλιο. Το θέμα είναι σαν user εχει μόνο τον administrator και οι users που είχα πριν δεν υπάρχουν κάπου,αν και όλοι οι φάκελοι και τα αρχεια τους είναι ΟΚ.Γίνεται να κάνω τα ΧΡ να δημιουργήσουν ή να βρουν τους παλιούς χρήστες, πχ. πειράζοντας τη registry? Το να φτίαξω χρήστη με το ίδιο όνομα όπως αυτοί που χάθηκαν δε δουλευει. Κάθε ιδέα και συμβουλή ευπρόσδεκτη Το σύστημα είναι με ΧΡ SP2 professional αγγλικά
naiv_dim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Το να φτίαξω χρήστη με το ίδιο όνομα όπως αυτοί που χάθηκαν δε δουλευει. δ δουλευει διοτι αν ειχες πχ. ενα user με ονομα naiv κ πας να τον ξαναφτιαξεις ο φακελος που θα δημιουργησει ειναι naiv_1.. αρα δ δουλευει οπως λες.. εγω αυτο που θα σου προτυνα ειναι να φτιαξεις τους users σου ξανα απο την αρχη, μην πειραξεις καμια registry κ γινει καμια στραβη κ την πατησεις, κ φτιαξε ενα σημειο αναφορας εκεινη την ωρα να το εχεις.. ειναι το πιο απλο που μπορεις να κανεις, διοτι οσο πιο λιγο το επεξεργαζεσε το μηχανημα σου σε πραγματα που δ πρεπει τοσο το λιγοτερο να σου δημιουργησει κ προβληματα..
tzampatzis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Αυτή είναι η πιο πιθανή λύση ή το φορματ.Απλά δε με πειράζει τόσο το αν χαλάσουν αυτά τα windows, θα κρατήσω backup τα αρχεια.Με τους καινούργιους χρήστες πέρασα πάλι τους drivers, και τα προγράμματα που είχα πριν δε δουλευουν τα περισσότερα. Γίνεται να φτίαξω τα προγράμματα μου να τρέχουν πάλι για τον νεο user? Γενικά πιο πολύ για πειραματισμό θέλω να το φτίαξω, αφού έχω και τα Vista σε άλλο partition.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.