vandermonde Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Εχω την LG 204 , γενικα ειμαι ευχαριστημενος. Ωραια χρωματα , μη ελαττωματικα πιξελ κλπ.... Εχω διαπιστωσει ομως κατι που δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι. Κατω και αριστερα καμια φορα, εμφανιζεται κατι....σαν μια σκια....παραλληλη γραμμη(ψιλο-αδιαφανη). Δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα, και δεν νομιζω να ειναι backlight bleed (παρα ειναι ευθεια γραμμη). Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?..Ειναι ελαττωμικο panel ή κατι σαν backlight bleed (το οποιο για την χρηματικη αξια της οθονης δικαιολογειται).... Θελει προσπαθεια για να το δει κανεις και δεν ξερω αν πρεπει να παρω τηλ. την LG ( αν μου ρθει κανενα με καμενα πιξελ?).... Η φωτο ειναι χαλια απο κινητο.....αλλα μπορει κανεις να το διακρινει στα αριστερα......any ideas? edit : οταν λεω καμια φορα, δεν εννοω τυχαια χρονικα....αλλα σε συγκεκριμενες χρωματικες παλλετες...π.χ με τα default χρωματα του dead pixel buddy δεν εμφανιζεται.....
cleeverblade Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 αυτό εδώ που περιγράφω, στο κάνει? τι παρτίδα είναι η δικιά σου ? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=170230
vandermonde Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 οχι δεν ειναι του φιλου σου.....η δικια μου ειναι δεν φαινεται τοσο εντονα στην πραγματικοτητα ομως, και να πω την αληθεια σε καθημερινη χρηση δεν το χα παρατηρησει..... ειναι κατασκευης φεβρουαριου 2007. Σαν να μαζευτηκαν τα κουσουρια και το αλλο που λεω εγω σε games και εργα φαινεται, το χει παρατηρησει κανεις με την ιδια οθονη? Αν τελικα ειναι προβλημα και δεχτουν να την αλλαξουν, ποια ειναι η διαδικασια με την LG? Ποσες μερες θα κανουν?
cleeverblade Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ότι θα στην αλλάξουν, θα στην αλλάξουν, αλλά πιθανότατα αυτό το prob με το gradient δε νομίζω να το αποφύγεις :-S μπαίνει βέβαια και το ρίσκο να σου έρθει οθόνη με καμένο/stuck sub/pixel(s)
vandermonde Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Το δευτερο προβλημα δεν με νοιαζει, γιατι δεν το παρατηρω αλλα ειναι και κοινο κουσουρι της οθονης. Το αλλο με νοιαζει γιατι απο οτι βλεπω μονο εγω το εχω....αρα κατι δεν παει καλα με την δικη μου...... Δεν ειναι εντονο αλλα τωρα που το ξερω εκει πεφτει το ματι μου σε εργα και παιχνιδια...... Μηπως ειναι ομοιομορφο backlight bleeding? Γινεται να ειναι τοσο ευθεια αλλα και να φαινεται και σε μη σκοτεινο background?
cleeverblade Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ενδέχεται να είναι και θέμα καλωδίου ... έχεις ένα απλό VGA καλώδιο να το δοκιμάσεις και από την analog?
vandermonde Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 την δοκιμασα με analog σε παλιο υπολογιστη και παλι τα ιδια. Την ανοιξα χωρις να ειναι συνδεδεμενη με κανενα υπολογιστη και παλι στο μαυρο background κατω και αριστερα φαινονται οι δυο παραλληλες γραμμες....λιγο πιο ανοιχτο μαυρο απο την υπολοιπη οθονη... by the way...οταν εβαλα το analog στον καινουριο υπολογιστη μου ελεγε κατι out of range.....τι εννοει παλι εδω?
cleeverblade Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 αυτό μάλλον είχε να κάνει κάτι με την ανάλυση ή τα Hz. δε θα ανησυχούσα. όσων αφορά το κύριο πρόβλημα σου, νομίζω πως λέγεται banding και εφόσον σε ενοχλεί τηλεφώνησε στο support της LG και θα στην αλλάξουν, συνήθως σε 2-3 εργάσιμες. θα σου ζητήσουν αν θυμάμαι σωστά να τους στείλεις με fax το serial & απόδειξη αγοράς.
vandermonde Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Πηρα τηλεφωνο τελικα. Πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι φανηκαν. Θα στειλω με ενα fax την αποδειξη και θα μου στειλουν αλλη. Γνωριζω τι ειναι το banding, αλλα νομιζα αν υπαρχει δεν ειναι σε ενα μεμονωμενο σημειο αλλα σε ολη την οθονη....τεσπα οσο ζει μαθαινει κανεις.....thanx για τις απαντησεις..... Oταν με το καλο μου ερθει η αλλη θα ποσταρω αν ηταν προβλημα της συγκεκριμενης ή γενικα της lg 204.......
vandermonde Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Τελικα μου εφεραν την καινουρια σημερα. Την δοκιμασα και ειναι μια χαρα. Δεν υπαρχει αυτη η σκια και αρα ηταν οντως προβλημα (της οθονης). Ευτυχως για δευτερη συνεχομενη φορα δεν εχω καμμενα/κολλημενα pixels. To μονο που μου κανε ασχημη εντυπωση, παροτι ειναι κατασκευης JANUARY 2007 και σφραγισμενη στο κουτι σαν καινουρια, ειναι οτι λειπει ενα αυτοκολλητακι (vista ready kai mpourdes) απο την οθονη και κατι αφρολεξακια απο το δευτερο καλωδιο (DVI).....πραγματα τα οποια τα πετας βεβαια αλλα αυτο αφηνει ερωτηματα............ Το θεμα ειναι οτι ειναι μια χαρα (so far)......ουτε πιξελς ουτε τιποτα......αλλα ειναι λαλακια τους αν ειναι refurbished, μια βδομαδα μετα την αγορα, και με μεγαλο ελαττωμα του προιοντος τους (τωρα που δουλευω χωρις αυτο καταλαβαινω ποσο μεγαλο ηταν)
cleeverblade Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 το refurbished είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σε απασχολεί, έτσι πως εξελίχθηκε η ιστορία!! θα προτιμούσες να μην ήταν (που δεν ξέρουμε αν είναι όντως) και να είχες 1 καμένο pixel ? καλορίζικη θα σου πω εγώ και να την ευχαριστηθείς όσο γίνεται περισσότερο!! btw αυτό με το gradient στο κάνει και η καινούργια?
vandermonde Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Σε ευχαριστω. Ναι εχεις δικιο.....το οτι γλιτωσα για δευτερη φορα καμμενο πιξελ(και εκεινη την ενοχλητικη γραμμη) ειναι αρκετο. Το κανει παλι αυτο με το gradient αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι σε πολυ μικροτερο βαθμο απ'οτι η προηγουμενη. Φυσικα μπορει και να ειναι η ιδεα μου, και δυστυχως δεν εχω και τις δυο μαζι να μπορεσω να το συγκρινω......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.