Προς το περιεχόμενο

ψάχνω επική/μεσαιωνική μουσική

tntdynamite23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα περισσοτερα που γραψατε τα σπανε! Τελικα πιο πολυ για επικ ψαχνω αλλα και η μεσαιωνικη μουσικη εχει πολυ ωραια στοιχεια!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

psakse gia :

Empyrium,Arcturus,Manowar,Rhapsody of fire,Therion,Epica,Blind Guardian,Tool(einai poly kaloi),Kamelot,Sonata Artica,HammerFall,Megadeth,Grave Digger kai alla polla...merika apo auta dn einai ola epic alla gamane manes...

Δημοσ.

Νομίζω στη μουσική των Within Temptation θα βρεις αυτό που ζητάς. Ειδικά το "Stand My Ground" G@/\/\@?I!!!!!

Ολανδοί με γυναικεία φωνητικά. Symphonic metal με στοιχεία gothic και epic rock. Μη σε χαλάει το "metal", κατέβασε το κομμάτι που σου λέω και θα δεις.

Δημοσ.

Γενικα δεν με χαλαει τοσο το μεταλ, αλλωστε με αυτο αρχισα, απλα ψαχνω κατι πιο ασυνηθιστο οπως πολλα που γραψατε, γιατι τα περισσοτερα μεταλ λιγο πολυ ιδια ειναι..

Δημοσ.
psakse gia :

Empyrium,Arcturus,Manowar,Rhapsody of fire,Therion,Epica,Blind Guardian,Tool(einai poly kaloi),Kamelot,Sonata Artica,HammerFall,Megadeth,Grave Digger kai alla polla...merika apo auta dn einai ola epic alla gamane manes...

ιεροσυλια.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο Post φίλε μου.Μου άρεσαν πολύ όλα τα τραγούδια αυτά αλλά ούτε που ήξερα ότι υπάρχουν.

Να σε καλά.

Δημοσ.
Εξόριστοι featuring Δημήτρης Κατής.

Κλειδώστε το.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαααχα

αχαχαχχαχα

αχαχαχ

αχαχαχαχαχ

αχαχ

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...