Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H istoria einai poly apli agorazo ena laptop to opoio kanei kapoio enoxlitiko

8oribo(toylaxiston gia ta aytia moy),moy to alazoyne (ara kati brikane )oxi to magazi alla to service meta apo elenxo,to neo poy mou fernoyne dimioyrgei to idio problima.meta apo tin epikoinonia mou me to magazi kai me tin seira toys me tin Hp toys lene pos ayto den einai ena ellatoma alla yparxei mia lysi i opoia einai mia anaba8misi tou bios kai mia ri8misi poy prepei na kano mesa apo ayto gia na ly8ei to problima moy.tin anaba8misi mporo na tin kano apo monos moy(an paei to paramikro straba xano ta panta) h' na to stilo sto service me dika moy eksoda gia na moy to kanoyne ekei.san aporia exo giati bgalane neo bios me ri8misi pou dior8onei to problima poy leo apo tin stigmi poy den yparxei gia aytoys kapoio ellatoma?osa leei i selida http://notebookitalia.it/hp-con-whin...difettato.html

einai psemata?opoios kserei italika 8a enimero8ei pliros.aytoi tis hp poy briskoyne imimetra pos 8a antidrouane an dinane peripoy 1400 euro(to modelo exei pesei tis teleytaies mere 200-300 euro) kai pernane kati problimatiko?san omorfia kai xaraktiristika to hp einai poly kalo kai 8a to i8ela na to kratiso,opos kai na exei i istoria edosa piso to hp kai pira ena toshiba...

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω εχω το ΗΡ 6181 και εχω κι εγω το ιδιο προβλημα και το ειχα αναφερει και σε αλλο τοπικ σε αυτο το φορουμ..απ οσο διαβαζω μαλλον το προβλημα δεν λυνεται κ ευκολα,η αν λυνεται πρεπει να δωσει καποιος εξτρα χρηματα κατι το οποιο δεν το βρισκω καλη λυση,ουτε βεβαια <να το πειραξω>..

η ερωτηση ειναι αυτη..

δημιουργει οντως καποιο προβλημα στην λειτουργια η στην αυτονομια η οχι?

παντως δεν ειναι κατι τρελα ενοχλητικο..:)

Δημοσ.

Με την λυση που προτεινουμε, δεν επηρεαζεται καθολου η αυτονομια!

Go to control panel. Double click on "System." Choose the "Hardware" tab. Choose "Device Manager." Scroll down to "Universal Serial Bus Controllers" and expland it. You should see a bunch of items labeled "USB Root Hub". Right-click on it and choose "properties". Go to the "Power Management" tab. Unclick the option that says "Allow the computer to turn off this device to save power." I only did it for one USB Root Hub, and it seems to have worked, but I suppose you might have to change the setting for every instance of USB Root Hub. My annoying high-pitched sound has not returned since I did it.
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εχει βρει κανεις drivers HXOY για τα windows 7 για το dv6000 ?

δοκίμασες αυτούς πού δίνει η hp και δέν παίζουν;;

Δημοσ.

Μεχρι τα vista εβγαλε. Τους δοκιμασα αλλα τιποτα. Εσενα παιζει κανονικα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

δοκιμασα και δεν μου βγαζει κατι για τον ηχο.

τον εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση(που κανει αυτοματα) αλλα τιποτα.

το θεμα ειναι οτι παιζει αν συνδεσεις ακουστικα η ηχεια,αλλα απο τα ενσωματωμενα ηχεια δεν ακουγεται τπτ

Δημοσ.

δοκιμασα και δεν μου βγαζει κατι για τον ηχο.

τον εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση(που κανει αυτοματα) αλλα τιποτα.

το θεμα ειναι οτι παιζει αν συνδεσεις ακουστικα η ηχεια,αλλα απο τα ενσωματωμενα ηχεια δεν ακουγεται τπτ

μήν έχουν πρόβλημα;

ρυθμίσεις έχεις κοιτάξει;

σε παλιό λάπτοπ,ποιό παλιό από το δικό σου.. driver βρήκα μέχρι Xp εγκατέστησα 7αρια καί κανένα πρόβλημα μέ ήχο,τό αναγνώρισε κανονικά.

Δημοσ.

νομίζω είναι από τότε που έβαλα τα 7αρια.

και το άφησα έτσι μπας και έβγαιναν drivers,αλλά μάλλον λόγο παλαιότητας του λάπτοπ δεν βγήκε άκρη.

ρυθμίσεις τι να δω και τι να πειράξω?όλα είναι πολύ συγκεκριμένα.

αν έχεις να προτείνεις κάτι,εννοείται θα το κάνω

Δημοσ.

ήχο έχεις κανονικά από τήν "πλάγια" κάρτα τού λάπτοπ όταν βάζεις ακουστικά είπες.

περίεργο..

γιά πρόβλημα στά ηχεία(dead) μού κάνει,τώρα να έχει φύγει κανένα καλώδιο/ξεκουμπώσει είναι λίγο δύσκολο άν δέν έχει "ανοιχτεί".

Δημοσ.

τι να σου πω,αναγκαστικα θα βαλω τα xp να δω τι παιζει,αλλιως δεν θα μαθω ποτε.το λαπτοπ δεν εχει ανοιχτει ποτε και ουτε κακοποιηθηκε.

Δημοσ.

τι να σου πω,αναγκαστικα θα βαλω τα xp να δω τι παιζει,αλλιως δεν θα μαθω ποτε.το λαπτοπ δεν εχει ανοιχτει ποτε και ουτε κακοποιηθηκε.

τούς conexant High-definition έχεις κατεβάσει?

ποιά windows 7 έκδοση έχεις;;

είναι γενικό το κακό από ότι δίαβασα μέ τα 7αρια δέν τα υποστηρίζει Link.png Site: http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-PC-Sound-and-Audio-e-g-Windows-8/No-sound-on-internal-speakers-in-DV6000/td-p/301726/page/3">hp dv6000

κάποιοι λένε άλλαξαν καλοδιοταινία καί ένα κούμπι καί επανήλθε..άν καταλάβα καλά :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...