kongo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Το πρόβλημα το έχω μόνο με τους ελληνικούς υπότιτλους. Ενώ οι αγγλικοί εμφανίζονται κανονικά, οι ελληνικοί εμφανίζονται αλλά παραμορφωμένοι ^#*Ρ&^$#*(# . Χρησιμοποιώ windows media player. τι πρέπει να κάνω ώστε να παίξουν κανονικά? έχω την εντύπωση ότι είναι κάποιο πρόβλημα με το encoding αλλά δεν έχω ιδέα πως να το λύσω ! ευχαριστώ εκ των προτέρων
kastel Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ανοιξε υπότιτλους με το Subtittle Workshop. Αν κι εκεί εμφανίζονται "παραμορφωμένοι" τότε στα αριστερά στην πρώτη επιλογή μετά το "Work with" το ποιο πιθανό είναι να είναι επιλεγμένο ANSI, βάλε "Greek" και κάνε save. Αυτό ήταν!
kongo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ για την συμβουλή! Πηγαίνω στο πρόγραμμα βάζω greek και φτιάχνονται. Μετά πατάω save και πάω να βάλω την ταινία στον windows media player και συνεχίζουν να υπάρχουν τα "παραμορφωμένα". Επίσης πρόσεξα ότι στο subtitle workshop, στο πάνω panel, ναι μεν παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους αλλά τους παίζει πάνω από τους παραμορφωμένους !!!
kastel Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ για την συμβουλή! Πηγαίνω στο πρόγραμμα βάζω greek και φτιάχνονται. Μετά πατάω save και πάω να βάλω την ταινία στον windows media player και συνεχίζουν να υπάρχουν τα "παραμορφωμένα". Επίσης πρόσεξα ότι στο subtitle workshop, στο πάνω panel, ναι μεν παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους αλλά τους παίζει πάνω από τους παραμορφωμένους !!! Φαίνονται διπλοί γιατί έχει ενεργοποιηθεί το VobSub. Για να μη συμβαίνει αυτό θα πρέπει ή να μην έχουν κοινό όνομα ταινία και υπότιτλοι ή όταν εμφανιστεί το πράσινο βελάκι στην tray να κάνεις δεξί κλικ πάνω του και να τσεκάρεις το Hide subtitles.
kongo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Στο Subtitle Workshop πράγματι μου τους φτιάχνει και μετά πατάω save αλλά δεν αλλάζει κάτι όταν παίζω την ταινία στο WMP με vobsub (δηλαδή τα γράμματα δεν βγαίνουν διορθωμένα) ! Μήπως έχεις καμία ιδέα για το τι φταίει! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την μέχρι τώρα βοήθεια!!
speedy23 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Εχεις ελεγξει οτι οι ρυθμισεις ειναι στα ελληνικα στο Regional and Language Options?Αν δεν ειναι καποιο απ'αυτα τα 3 tabs τα settings στα ελληνικα,αλλαξε τα και πιθανοτατα θα διορθωθει το προβλημα σου
kongo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ πολύ, αυτό μου έλυσε το προβλημά μου !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.