thes1os Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ...και δεν μπορούμε να μπούμε στο YouTube εξαιτίας των προσβλητικών σας βίντεο... ...Μάλλον σας έχει λείψει να σας πετάνε στην θάλασσα.... Σιγά μην έχουμε και διπλωματικό επεισόδιο... Ο Stavraetos λέτε να αγχώνεται? (για όσους έτυχε να μήν ξέρουν το θέμα)
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δεν ξερω απο hacking αλλα μου φαινεται πως ο τυπος εκανε μιση δουλεια. Δοκιμασα την κουβαδο σελιδα, μπαινει και λειτουργει αλλα εχω το javascript κλειστο στον browser.
thes1os Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ε, ναι ρε σύ... Δεν κρατάει και πολύ το πανηγύρι σε αυτές τις περιπτώσεις... Γι' αυτό και το screenshot.
Greek Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 XA τους ξίνισε που δεν μπορούν να μπαίνουν youtube (άντε και με το καλο τώρα σειρά εχει το google video ) , ehm λογοκρισία στο full Από πότε τους κόπηκε η πρόσβαση στο youtube ?
louben Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ΠΑιδια συγνωμη αλλα αν απαγορευται η προσβαση για τους μογγολους στο utube πως εβαλαν αυτο το αισχος? Την γλωσσα δεν την ξερω αλλα σιγουρα δε μας τιμα. http://www.youtube.com/watch?v=sIlFYh3zdA4 Οι hackers toy insomnia τι κανουν?Γιατι καθονται με δεμενα χερια?
2arkoudi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ta idia kai ta idia... mialo den vazoun oi psefto tourkoi hackers.
thes1os Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ΠΑιδια συγνωμη αλλα αν απαγορευται η προσβαση για τους μογγολους στο utube πως εβαλαν αυτο το αισχος? Πρόσφατα τους απαγορεύτηκε, δεν ξέρω πότε αλλά μην ξεχνάς πώς οι μισοί τούρκοι είναι στο εξωτερικό...
kage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=1&id=1976 αν κ απ οτι ειδα σβησαν τα βιντεο του ελληνα κ αφησαν τα τουρκικα sτο youtibe.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Tέλος. Aς συνεχίσουμε στο θέμα της πρώτης σελίδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.