Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμος LCD TFT

zombietone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά άμα θέλεται να τα σκάσεται σκάστετα, αλλα δοκιμάστε μιά φορά AZAX η κάποια μάρκα Super-Market και άν μετά τον καθαρισμό δέν είναι το αποτέλεσμα ίδιο με τα <<ειδικά>> spray του χώρου, σας δίνω την δικιά μου (επειδή έχω αγοράσει ειδικά spray και ξέρω τα αποτελέσματα, γι' αυτό σας το λέω).

Το μόνο που απαγορέυεται είναι να ρίξεις (φίλε tassos1948 ) πάνω στην οθόνη: οινόπνευμα ή άλλο καυστικό υγρό.

ΑZAX και άλλα καθαρυστικά του είδους, (για τζάμια) είναι άφοβα (αφού δέν περιέχουν οινόπνευμα ή άλλο καυστικό υγρό, διάβασε συστατικά).

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι συγκεκριμενες οθονες ειναι πολυ ευπαθεις στα χημικα και το νερο.

Στο εμποριο υπαρχουν πανια microfiber..που καθαριζουν τα παντα χωρις καποιο χημικο ή νερο.Η τιμη του πανιου δεν ξεπερνα τα 4ευρω αν σας πουν παραπανω τοτε ο κυριος που σας το προμηθευσε ηθελε να σας πιασει κοτσο....

Το νερο απαγορευεται λογω της σκληροτητας του.

Υπαρχουν πολλων ειδων πανια microfiber το καθε ενα για ξεχωριστη χρηση.

Δημοσ.

Το azax ή τυπου azax δυστηχως περιεχουν αμμωνια....τρις χειροτερο!

το υπαρχουν στα market δεν σημαινει οτι ειναι εξιδικευμενα....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά βλέπω πως έχετε καταλύξει στην λύση του νερού.

Αλλά λαμβάνοντας υπόψιν το παράτω απόσπασμα :lol: δεν ξέρω με τι να την καθαρίζω???

...Το νερο απαγορευεται λογω της σκληροτητας του....

Έχω και ένα σπρέι καθαρισμού για CRT οθόνη αλλά και ένα mufex για LCD, τι προτείνεται?

Δημοσ.

Panaki gia ta tzamia ayto pou exei mikroines elafrws nwpo kai katharises...

oute katharistika oute tipote den xreiazetai.Ektos kai an sto mesimeriano trapezi sou exeis kai tin othoni mazi.

Δημοσ.
ελεος παιδια τι ειναιαυτα που γραφεται .Με ενα μαλακο πανακι η με ενα μωρομαντηλο αφου το πλενεται και το στεγνωσετε να φυγη απο πανω το υγρο με κρυο νερο και με κρυα οθονη την καθαριζετε και αμεσως μετα την σκουπιζετε με μαλακο χαρτι πχ κουζινας

Σωστός. :-o

Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά σοβαρά τώρα. Με την να την καθαρίζω την $%^&*#$?

-Με σπρέυ για οθόνες TFT παίζει πρόβλημα? Αν και έχω δει πως υπάρχουν τουλάχιστον 2 διαφορετικές επιφάνειες από οθόνες LCD.

-Με νερό? Δεν είναι σκληρό? Τα στίγματα και τα άλατα μήπως θα την φάνε?

Δημοσ.

με οτι να ναι βρε αδερφε .. και καζολιν αμαλαχει να μοσχοβολαει

...χαλαρωσε, θα βγαλεις καμια ασπρη τριχα

κοιταξε αφου προφανως δεν εχει γυαλινη επικαλυψη αλλα πλαστικ

καλο ειναι να μη χρησιμοποιεις διαλυτικα, αλκοολες και τα συναφη

ενα βρεμμενο πανακι και μετα ενα χερακι με στεγνο πανακι που να μην αφηνει χνουδι και εισαι αρχοντας (εχει σιγουρα η μαμα, προτεινω 3Μ με micro-φαιμπερσ )

αν παλι εκτος απο μαυρο

σε ενδιαφερει και θελεις να δεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ τοτε δοκιμασε πλυντηρεξ η μονη λυση!:idea:

Δημοσ.
Τελικά ρε παιδιά σοβαρά τώρα. Με την να την καθαρίζω την $%^&*#$?

-Με σπρέυ για οθόνες TFT παίζει πρόβλημα? Αν και έχω δει πως υπάρχουν τουλάχιστον 2 διαφορετικές επιφάνειες από οθόνες LCD.

Με νεράκι βέβαια απλά να είναι απιονισμένο ή απεσταγμένο.

Παίρνεις ένα μαλακό πανάκι το βρέχεις λίγο καθαρίζεις την επιφάνεια της tft χωρίς να την πιέζεις και στο τέλος απλά την περνάς με ένα στεγνό πανάκι και αυτό ήταν μόλις καθάρισες τέλεια την οθόνη ή την tv σου :smile:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεμιζεις μια σκαφη με νερο και Tide και πετας την οθονη μεσα.Την αφηνεις κανα 10λεπτο και μετα την κρεμας να στεγνωσει

Δημοσ.
Έχω την οθόνη της υπογραφής μπορώ να την καθαρίσω με αυτό

Εξαρταται αν το υγρο αυτο ειναι για τον τυπο της οθονης σου.Tft ή crt.

Εγω εχω παρει απο ΕΙΖΟ υγρο ειδικο για tft οθονες που κανει φυσικα και για crt.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...