Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμος LCD TFT

zombietone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος για να καθαριζεται μια LCD TFT? Απαγορευεται καποιο υγρο π.χ. azax? Φανταζομαι.... Καθαρισμα απο δαχτυλιες κλπ...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν πας σε μαγαζια με φωτογραφικα ειδη υπαρχουν ειδικα υγρα για τους φακους των μηχανων...αν ειναι glare type οι tft μπορεις και με azax αν ομως ειναι ματ οι επιφανειες τοτε δεν επιτρεπεται το εν λογω υγρο και χρειαζεσαι υγρο καθαρισμου φωτογραφικων φακων

Δημοσ.

ελεος παιδια τι ειναιαυτα που γραφεται .Με ενα μαλακο πανακι η με ενα μωρομαντηλο αφου το πλενεται και το στεγνωσετε να φυγη απο πανω το υγρο με κρυο νερο και με κρυα οθονη την καθαριζετε και αμεσως μετα την σκουπιζετε με μαλακο χαρτι πχ κουζινας

Δημοσ.

εγω ειχα παλιοτερα χαρτομαντιλα υγρα απο πλαισιο,και τωρα εχω ενα υγρο σπρει connectδεν εχω παραπονο,κανει καλη δουλεια

μη βαλεις αζαξ

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια πλακα κανετε?

θα πεθανει η οθονη αμα την κανω με αζαξ?....

Πηγα και πηρα απο περιεργια ενα καθαριστικο για TFT...

Εβαζα στοιχημα οτι ειναι πεταμενα λεφτα .... Και τωρα βαζω στοιχημα πως μυριζει σαν αζαξ....

Δημοσ.
Καλα ρε παιδια πλακα κανετε?

θα πεθανει η οθονη αμα την κανω με αζαξ?....

Πηγα και πηρα απο περιεργια ενα καθαριστικο για TFT...

Εβαζα στοιχημα οτι ειναι πεταμενα λεφτα .... Και τωρα βαζω στοιχημα πως μυριζει σαν αζαξ....

αν μετα τον καθαρισμο της,εξακολουθεις να την βλεπεις,τοτε δεν ειναι αζαξ

επειδη ως γνωστον,το αζαξ τα κανει αορατα!

Δημοσ.

Μήν λέτε βλακείες ρε παιδιά, το μόνο που δέν κάνει να ρίξεις σε TFT οθόνη (όπως βέβαια και σε άπειρα άλλα αντικείμενα) είναι οινόπνευμά μήπως και διαβρώσει τίποτα.

ΑZAX και άλλα καθαρυστικά του είδους, (για τζάμια) είναι άφοβα (αφού δέν περιέχουν οινόπνευμα, διάβασε συστατικά)

Απο το 2003 έχω tft οθόνες και πάντα τις καθαρίζω με azax ή και πίο φθηνά, π.χ. ατλαντικ, champion κ.α.

(Στην αρχή που είχα πρωταγοράσει tft, όπως όλοι, επειδή φοβόμουν, αγόρασα 1-2 φορές μπουκαλάκια με δήθεν ειδικό υγρό.

Η ποιότητα με τα υπόλοιπα καθαριστικά τζαμιών, ολόιδια.

Απλός κάποιοι εξυπνάκιδες θέλουν να βγάλουν χρήματα απο το τίποτα, Κοροϊδέυωντάς μας)

Δημοσ.

+1 dhmak

Εγώ να φανταστείς επειδή είχε πιάσει πάρα πολύ βρώμα τελευταία φορά την καθάρισα με Vetex το οποίο το είχα βρέξει και είχα βάλει ελάχιστο AVA. Την έκανα με αυτό και μετά με χαρτί κουζίνας άσπρο τη σκούπισα... Και εγώ στην αρχή φοβόμουν... Είναι αυτό που λέγαν οι παλιοί, " Καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω... "

Απλά όχι διαβρωτικά (Οινόπνευμα, ασετόν κ.α.).

Δημοσ.

Emena epidi mou fenontai ligo evesthites oi tft kolisa mprosta mia xontri diafani zelatini vivliodesias kai glitosa apo ta katharismata kai tis daxtilies.Otan theli katharisma apla katharizo tin zelatini kai i othoni apo kato ine san kainourgia.

Mia paromoia zelatini iparxi se poles othones mesa sti siskevasia pou tin prostatevi sti metafora.

An tin afisete pano kai den tin vgalete tha dite oti den alioni tin eikona kai i othoni prostatevete.

Δημοσ.
Emena epidi mou fenontai ligo evesthites oi tft kolisa mprosta mia xontri diafani zelatini vivliodesias kai glitosa apo ta katharismata kai tis daxtilies.Otan theli katharisma apla katharizo tin zelatini kai i othoni apo kato ine san kainourgia.

Mia paromoia zelatini iparxi se poles othones mesa sti siskevasia pou tin prostatevi sti metafora.

An tin afisete pano kai den tin vgalete tha dite oti den alioni tin eikona kai i othoni prostatevete.

Και δεν εμποδιζουν τετοιες ζελατινες ?????

Δημοσ.
Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος για να καθαριζεται μια LCD TFT? Απαγορευεται καποιο υγρο π.χ. azax? Φανταζομαι.... Καθαρισμα απο δαχτυλιες κλπ...

Αγόρασε ένα υγρό σπρέυ ονόματι ROLINE

ψεκάζεις λίγο υγρό σέ ενα καθαρό πανάκι

καί καθαρίζεις τήν Οθόνη σου...

ΟΟΟΟΟχχχιιι Αζαξ. Θά τήν καταστρέψεις.

Δημοσ.

Εγω για τις ΕΙΖΟ μου εχω παραγγειλει απο την εδω ΕΙΖΟ ενα σπρευ με ειδικο πανακι .Καπου 18 ευρω το σετ και θα το παρω μεσα στην επομενη εβδομαδα μαλλον.Παρηγγειλα μαλιστα 2 σετ μιας και εχω 4 οθονες ΕΙΖΟ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...