Προς το περιεχόμενο

BMW compact ή 116?

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χειροκίνητη ή smg2? τσέκαρε γενικώς το συμπλέκτη.

s2katana, πολύ λίγα είναι τα 270 στρόφαλο. το λογικό είναι πάνω απο 250 στον τροχό(και λίγα έβαλα, ίσως και 270 τροχό).

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χειροκίνητη ή smg2? τσέκαρε γενικώς το συμπλέκτη.

s2katana, πολύ λίγα είναι τα 270 στρόφαλο. το λογικό είναι πάνω απο 250 στον τροχό(και λίγα έβαλα, ίσως και 270 τροχό).

Οοπς ηθελα να πω 270 τροχο.Στο στροφαλο δε θα πρεπει να εχει λιγοτερα απο 330.Υποτιθεται οτι οι εξακυλινδροι της BMW ανοιγουν οσο περναει ο καιρος!Σορρυ για το οφφ τοπικ στον Galis.

Χrest θελω βολτα με το Μ!!!

Δημοσ.

Εμενα δεν με πειραζει.Αλλωστε θα επρεπε να υπηρχε ολοκληρο section για αυτοκινητα στο insomnia.Tωρα θα μου πεις με υπολογιστες ασχολειται.....

Δημοσ.

xrest

δε νομίζω να είναι θέμα μοτέρ, εκτός κι αν έχεις κάνει βελτίωση(πχ το carbon airbox του csl ή κάτι αντίστοιχο). γενικώς είναι λίγο περίεργα τα m3 σε ορισμένες επεμβάσεις.

my opinion, τσέκαρε συμπλέκτη και διαφορικό(ειδικά αν έχεις έφεση σε drift και άλλες τέτοιες ωραίες δραστηριότητες;))

Δημοσ.

σορρυ και γω για το off topic αλλα ειχα την αναγκη να το πω και εδω,να παρω καμμια γνωμη.σημερα ζαλιζα εναν αλλο φιλο μου,εχω τρελανει και τους Μ enthusiasts ban για @ θα μου δωσουν...λολ

κατανα σαφως φιλε μου.

the end,η αληθεια ειναι οτι δεν της φερομαι σαν κυριος...

Δημοσ.

the end,η αληθεια ειναι οτι δεν της φερομαι σαν κυριος...

ακριβώς με το σωστό τρόπο δηλαδή:)

sorry κι από μένα για το offtopic.

Δημοσ.

Galis θα κινησαι μεσα στην Αθηνα ή οχι?Τα diesel απαγορευονται εντος Αθηνων.Παντως αν κανεις μεγαλες αποστασεις, ειναι οτι πρεπει!

Δημοσ.

galis πες μας πόσα χρήματα διαθέτεις κατ'αρχάς και τι σ'ενδιαφέρει περισσότερο σ'ένα αυτοκίνητο.Σωστός ο s2katana, τα diesel απαγορεύονται σε Αθήνα και Θεσ/νικη(μέχρι στιγμής...).Επίσης το diesel κίνησης είναι αμφιβόλου ποιότητας στην Ελλάδα=>βλάβες στον κινητήρα,καταλύτες κλπ.

Το πετρέλαιο σε συμφέρει αν κάνεις πολλά χλμ,ώστε να αποσβέσεις το έξτρα κόστος μέσα απ'την χαμηλότερη κατανάλωση.

off topic

xrest το πρόβλημα είναι απώλεια δύναμης ή υστέρηση στο πάτημα του γκαζιού?Το θέμα της ποιότητας της βένζίνης το έχεις κοιτάξει?Δοκίμασε μια δυναμομέτρηση και αν οι τιμές είναι λογικές(>320 στον στρόφαλο) τότε ψάξε μήπως είναι κάτι από εγκέφαλο (διαχείρηση πεταλούδας,ψεκασμός).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...