Προς το περιεχόμενο

BMW compact ή 116?

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε Galis κανε Test Drive το Golf tsi, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν εχει ανταγωνιστη στα λ7 που εχει. Ψαξτω λιγο γιατι το αυτοκινητο αξιζει, μια που ειναι και στην ιδια κατηγορια με αυτη που ψαχνεις..

+1 και απο εμενα!Α και δεν καιει τοσο οσο φανταζεστε.Εδω το Golf GT συγγενη μου, με νορμαλ οδηγηση δεν ανεβαινει πανω απο τα 9l/100km.

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα δεν σχεδιάστηκαν αυτοί οι κινητήρες για να έχουν μεγάλη απόδοση απλά. Μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερους. Το θέμα ήταν αυξημένη απόδοση με μικρότερη κατανάλωση και φθηνότερη συντήρηση.

Δημοσ.

Παντως η bmw μου εχει βγαλει το λαδι.Δε ξερω τι φταιει αλλα δε μου εχει καθησει καλα το συγκεκριμενο.Γενικα θελει καμποσα σερβις και παλι δω και μια βδομαδα δε μου αποδιδει.δε ξερω τι φταιει γμτ.

Πνατως το golfaki πολυ καλο,ειναι αναλογα τι θες βασικα,και ποσα διαθετεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι με τους καινούργιους κινητήρες βενζίνης που βγαίνουν το πετρέλαιο δεν έχει και τόοοσο νόημα. Οι σύγχρονοι πετρελαιοκινητήρες έχουν αρκετά καλές ιπποδυνάμεις, πολύ καλή ροπή αλλά όλα αυτά σε πολύ μικρό εύρος στροφών.

Δημοσ.

τι bmw εχεις εσυ?Τι προβλημα εχει?Και τα 2 πανω κατω μεταχειρισμενα τα ιδια λεφτα τα βρισκω

Ρωτησα την τσεπη μου και λεει οτι ''εχει ποοολυ νοημα''.Αλλο 5 και αλλο 8 στην καλυτερη καταναλωση

Δημοσ.

m3 του 01,με 110.000 χλμ.Βασικα δεν αποδιδει,αυτο.εχουν πεθανει τα αλογα δε ξερω.και εχω αλλαξει ειδη εναν κινητηρα.βεβαια ειναι προσωπικη εμπειρια.τι να πω ομως ειμαι λιγο απογοητευμενος

Δημοσ.

ωχ τετοια πες μου m3 και ψοφησαν τα αλογα?Τα γαιδουρια τοτε της compact τι παθουν?Ελπιζω να ετυχε

Δημοσ.

σωστα.6κιλινδρη 343 αλογα.Δε ξερω,ειμαι γραμμενος και στο Μenthusiasts και ψαχνονται και αυτοι.Σας λεω ψαχνομαι.

Μπηκα προσφατα σε μια 116 exclusive και μου αρεσε παρα πολυ.Αλλα θα επαναλαβω και γω με την σειρα μου οτι bmw στα 110-120 αλογα δε παει πολυ.ειναι βαρυ σκαρι δε ξερω γιατι.Παντως εμφανισιακα την γουσταρω τρελα.

Η μ3 τελευταια κανει τον κλασικο θορυβο την παταω αλλα μιωθω σα να πιεζεται πως να το πω,για να καταλαβετε.φυσικα νευρο 0,και αυτο με εκνευριζει και ψαχνω τι παιζει.σε καποια μετρα μετα χαιρω πολυ ανοιγει

Δημοσ.

Πρωτακουστο αυτο που λες και ειδικα απο Μ.Εχω οδηγησει πολλες BMW(αλλα οχι Μ) και δεν εχω παρατηρησει τοση απωλεια ιπποδυναμης.Εγω στη θεση σου θα εριχνα μια δυναμομετρηση.Λογικα, δε θα πρεπει να εχεις λιγοτερα απο 265-270 αλογα στο στροφαλο.

Δημοσ.

Ναι το επομενο βημα ειναι αυτο.δεν ειμαι και κανας guru του αυτοκινητου,αλλα οταν τελη του 06 την ειχα παει στην bmw ολα αριστα τα εβλεπαν.καθε φορα που θα με βλεπουν θα λενε καλως τον μ...α,ετοιμαστε τα ψαλιδια για κουρεμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...