Προς το περιεχόμενο

BMW compact ή 116?

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα κρατηματα και η ασφαλεια σε περιπτωση συγκρουσης δεν αφορουν μονο στα supercars

Συγνώμη φίλε μου αλλά αυτό που απαντάς δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψα.

Έχεις οδηγήσει bmw Ε46 και έχεις διαπιστώσει ότι πάσχει σε κράτημα ή παθητική ασφάλεια?Οι προηγούμενης γενιάς bmw ήταν εξαιρετικές και στα δυο πράγματα που ανέφερες.

Σίγουρα η σειρά 1 είναι ακόμα καλύτερη,μόνο που 115 αλογάκια για ~1300 κιλά(χωρίς τον οδηγό) σε πόσο δύσκολη θέση μπορούν να φέρουν το πλαίσιο...?

Δημοσ.
Συγνώμη φίλε μου αλλά αυτό που απαντάς δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψα.

Έχεις οδηγήσει bmw Ε46 και έχεις διαπιστώσει ότι πάσχει σε κράτημα ή παθητική ασφάλεια?Οι προηγούμενης γενιάς bmw ήταν εξαιρετικές και στα δυο πράγματα που ανέφερες.

Σίγουρα η σειρά 1 είναι ακόμα καλύτερη,μόνο που 115 αλογάκια για ~1300 κιλά(χωρίς τον οδηγό) σε πόσο δύσκολη θέση μπορούν να φέρουν το πλαίσιο...?

Καλά, στα crash tests δεν ήταν και κορυφαία. Μετά από βελτιώσεις έφτασε τα 4 αστέρια.

http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=3&id2=98

Δημοσ.

δεν παιζει παιδια αλλο η 116.Δεν μου αρεσει εξωτερικα.Δεν μου αρεσει.Την ειδα απο εδω,την ειδα απο εκει τιποτα....Βεβαια την οδηγησα και πεταει κολαρακι στις στροφες και εχει πλακα,αντιθετα με την compact.Δεν εχω τιποτα με το αυτοκινητο (116) αλλα εμενα δεν μου καθεται στο ματι με τιποτα..Ενα ξεκαρφωτο που μου καθισε τον τελευταιο καιρο και οδηγησα και μου αρεσε οδηγικα, Golf 1.9 tdi 150ps (του 2002,το παλιο).Τι λετε?

Δημοσ.

πεταει κωλο η 116??? πως το κανες εσυ αυτο??? με 1η φουλ στροφες και αφημα συμπλεκτη???

το παλιο το γκολφ ηταν για πεταμα. ουτε να το σκεφτεσαι.

Δημοσ.

ε δεν κανω και drift αλλα αμα την γκαζωσεις αρκετα στις στροφες πεταει λιγο.Το εντυπωσιακο ειναι οτι το μπροστα μερος μενει τελειως γαντζωμενο στο δρομοΗ compact ηταν πιο ουδετερη.Να ρωτησω ρε παιδια τι καιει η compact?Μη μπω και μεσα,σπουδαζω

Δημοσ.

Μπορείς να δεις κάτι σε 3αρα coupe(316ci,318ci)προηγούμενο μοντέλο.Νομίζω είναι ομορφότερο από τ'άλλα δυο που σκεφτόσουν.

Απο επιδόσεις δεν λένε πολλά όμως ,όποτε θελήσεις, βρίσκεις πολύ εύκολα κινητήρα από 320/325/328...;)

Υ.Γ. Ο popolaros έχει δίκιο,η 116 δεν ''γυρνάει'' ούτε...σε βρεγμένο!

Δημοσ.

Φιλε Galis κανε Test Drive το Golf tsi, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν εχει ανταγωνιστη στα λ7 που εχει. Ψαξτω λιγο γιατι το αυτοκινητο αξιζει, μια που ειναι και στην ιδια κατηγορια με αυτη που ψαχνεις..

Δημοσ.

popolaros ως οδηγός παλιού golf, να πω ότι υπερβάλεις ολίγον, προφανώς έχεις απλά διαβάσει tests;). Δεν είναι το καλύτερο αυτοκίνητο οδηγικά αλλά είναι 100% ασφαλές και μέσα η ποιότητα είναι πάνω από bmw (αλλά και την επόμενη σειρά golf)...

Βγαίνει Audi A3 1.8TFsi που θα είναι πολύ καλό σίγουρα. Οδήγα και ένα golf gt... θα εκπλαγείς.

Δημοσ.
popolaros ως οδηγός παλιού golf, να πω ότι υπερβάλεις ολίγον, προφανώς έχεις απλά διαβάσει tests;). Δεν είναι το καλύτερο αυτοκίνητο οδηγικά αλλά είναι 100% ασφαλές και μέσα η ποιότητα είναι πάνω από bmw (αλλά και την επόμενη σειρά golf)...

SGP το Golf 5 ειναι αρκετα καλυτερο σε ποιοτητα απο το Golf 4 και οχι μονο σε αυτο αλλα και γενικοτερα...

Δημοσ.
SGP το Golf 5 ειναι αρκετα καλυτερο σε ποιοτητα απο το Golf 4 και οχι μονο σε αυτο αλλα και γενικοτερα...

Ως οδηγός λοιπόν ενός ταπεινού golf IV 1.4 καλά εξοπλισμένου και ενός Golf V GTi Πλήρως εξοπλισμένου (ηλιοροφή, dsg, xenon κτλ μόνο δέρμα και sat nav δεν έχει), θα μου ςπιτρέψεις να διαφωνήσω:P. Το τεσσάρι είναι πιο καλοκατασκευασμένο μέσα (πλαστικά, συναρμολόγηση). Και τα δύο είναι πάρα πολύ καλά για αυτοκίνητα της κατηγορίας πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...