Προς το περιεχόμενο

BMW compact ή 116?

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εχω οδηγησει ολα.Και εμενα οι bmw μου αρεσαν οδηγικα.Βεβαια ηταν πιο λιτες,αλλα θα μου πεις αυτο εξαρταται απο την εκδοση.Το Α3 το βρηκα οτι εμοιαζε αρκετα με το stilo που εχω.Οι μπεμπες ειχαν μεγαλη διαφορα.Προσωπικα ιδιες μου φανηκαν και οι 2 στην οδηγηση,μικρες διαφορες.Θα δωσω 13-14 χιλιαρικα απο Γερμανια εκμεταλευομενος νομο πολυτεκνων γλιτωνοντας 3-4000 ευρω τουλαχιστον για εκτελονισμους και π@π@ριες

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχει οδηγήσει κανένας xsara vts 1600, 110ps;

Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με bmw 116 ή το A3;

(κρατήματα, αισθηση κλπ)

Δημοσ.

compact παρα πολύ δύσκολο να βρεις για test drive.

Πριν 1,5 χρόνο είχα βρεθεί σε μια αντιπροσωπία της BMW στη Συγγρού (όνομα να πω ή θα θεωρηθεί διαφήμιση?:???: ) όπου και έκανα test drive τη compact sports ti (που είναι η 1.6 με μερικά καλούδια εξτρα από την ελληνική αντιπροσωπεία απ'όσο ξέρω ) και αργότερα πριν κανα χρόνο ξαναπήγαμε με ένα φίλο μου και κάναμε test drive και την 1 και την 1.6 αλλά και τη 2.0 σε ένα event της αντιπροσωπείας οπότε φαντάζομαι ότι λογικά θα τα έχει ακόμα τα αμάξια! Πάντως και τα 2 μου άρεσαν αρκετά! Με τα hp που έχουν δεν βάζουν και φωτιά στους δρόμους αλλά κινούνται πάρα πολύ ικανοποιητικά! Βέβαια κι εγώ τελικά μάλλων την 1 θα έπαιρνα αλλά τουλάχιστον το εσωτερικό της αν και μπορώ να ζήσω με αυτό δεν με τρέλανε κιόλας!

Πάντως σε σχέση με τον ανταγωνισμό τους είναι τα μόνα πισωκίνητα!

Το volvo το c30 μόνο σε μένα αρέσει?! :-D

Δημοσ.

Αφού το φέρνεις απ'έξω, δεν μπορείς να δώσεις κάτι ακόμα για τον δίλιτρο? Είναι κλάσεις ανώτερο το αυτοκίνητο με μεγαλύτερο κινητήρα. Στο λέω από προσωπική εμπειρία πολύ παρόμοιας περίπτωσης που φέραμε απ'έξω 518 και ενώ το αυτοκίνητο κατά τα άλλα ήταν κορυφαίο, ο πατέρας μου καταριόταν όσο το είχαμε που δεν είχε πάρει 520...

p.s. το xsara είναι άλλη κλάση αυτοκινήτου, είναι γαλλικό οδηγικά (δλδ, μαλακό αλλά με απρόσμενα καλά κρατήματα), λίγο πιο γρήγορο από τα γερμανικά, αλλά αυτό έγκειται στο βάρος. Από ποιότητα κατεσκευής και στιβαρότητα, αίσθηση πολυτέλειας και ποιότητα κύλισης μέρα με τη νύχτα πάντως...

Δημοσ.

συμφωνω σε αυτα που ειπες για το xsara γιατι το εχω

ειναι τρενο οσον αφορα τα κρατηματα

αλλα δε βγαινει πλεον και ειναι σε αλλη κατηγορια

Δημοσ.
p.s. το xsara είναι άλλη κλάση αυτοκινήτου, είναι γαλλικό οδηγικά (δλδ, μαλακό αλλά με απρόσμενα καλά κρατήματα), λίγο πιο γρήγορο από τα γερμανικά, αλλά αυτό έγκειται στο βάρος. Από ποιότητα κατεσκευής και στιβαρότητα, αίσθηση πολυτέλειας και ποιότητα κύλισης μέρα με τη νύχτα πάντως...

Ξάδελφός μου έχει το Xsara του 1999 και από ότι λέει του έχει βγάλει κυριολεκτικά 5 φορές περισσότερα προβλήματα από το Sunny που έχει από το 1987.

Δημοσ.

Εγώ έχω γνωστό με xsara 1.6 vts με 65000Km είναι ΟΚ.

Δηλ. τα γερμανικά, bmw 1 και A3 έχουν χειρότερα κρατήματα;

Ετσι φαίνεται από τα παραπάνω...

Δημοσ.

Εχω xsara με σχεδον 100.000Km,εχει βγαλει ελαχιστα προβληματα τα 6+ χρονια που το εχω.Απο κρατηματα ειναι πολυ καλο,σχετικα προοδευτικο,αρκει να το συνηθισεις λιγακι.Το εχει οδηγησει φιλος που εχει Golf και ειπε οτι του αρεσε πολυ το κρατημα του(δεν υποστρεφει ευκολα).Ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Βεβαια δε συγκρινεται με BMW και AUDI γιατι ακομα και καινουριο ηταν σχεδον 10.000 ? πιο φθηνο.Δεν αναφερομαι σε κρατημα και επιδοσεις που πιθανον ειναι πιο γρηγορο αλλα σε αισθηση πολυτελειας(εσωτερικα και εξωτερικα).Εννοειται οτι η διαφορα ειναι μεγαλη...

Δημοσ.

Το 2λιτρο ειναι αρκετα πιο τσιμπιμενο.Δεν μπορω.Εχει και μεγαλυτερη καταναλωση.Την εκδοση με τα 143 αλογα την αντεχω.Αυτο σκεφτομαι με δερματινο σαλονι και 17''ζαντες.Δεν μπορω κατι πιο ακριβο

Δημοσ.
Eχω οδηγησει -δλδ εχω λιωσει- μια 116 και ειναι ενα αρκετα καλο αυτοκινητο.

Εξαιρετικη οδηγικη συμπεριφορα, κοφτερο τιμονι, ωραιο σασμαν, θεεικα κρατηματα.Δυστυχως, εχει ψοφιο μοτερ και ειναι πανακριβη.Αλλα αν σου αρεσει, τσιμπα την.

Η Compact ειναι πιο μετρια, σε ολους τους τομεις.Μιλαμε φυσικα για την 16αρα ετσι.

μαλλον η compact ειναι καλυτερη οδηγικα :mrgreen::mrgreen:

Εχει οδηγήσει κανένας xsara vts 1600, 110ps;

Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με bmw 116 ή το A3;

(κρατήματα, αισθηση κλπ)

το xsara ειναι πιο fun to drive απο το Α3 και ισως απο την 116...

Δημοσ.
μαλλον η compact ειναι καλυτερη οδηγικα :mrgreen::mrgreen:

το xsara ειναι πιο fun to drive απο το Α3 και ισως απο την 116...

μπορεί να μην έχεις οδηγήσει και ποτέ σου αυτοκίνητο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...