ektoras22 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα, με Windows ME kai IE 6. Οταν πάω να συνδεθώ να μπώ στο ιντερνέτ πολλές φορές κολλάει εκεί στην προσπάθεια που λέει....ΚΛΗΣΗ. Μερικές φορές όλα οκ , μερικές όχι. Μου λεει μετα ...αν αποτύχει δεν μπόρεσε να συνδεθεί με τον υπολογιστή... Τι να φταίει? Είναι παλιός ο υπολογιστής τον έχω για ιντερνέτ μόνο ( PII 400) Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας ευχαριστώ
valantis315 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Πές μας καταρχήν τί σύνδεση έχεις? dial-up ή dsl.
ektoras22 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 DIAL -UP είναι η σύνδεση μου και κάνει το εξής. Περνάω κωδικό και τηλ και ξεκινάω. Εκεί μένει στην κλήση..... τίποτα αλλο και στο τέλος λέει δεν μπόρεσα να συνδεθώ με τον απομακρισμένο υπολογιστή. Αυτό δεν γίνεται πάντα αλλά συχνά. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση? ευχαριστώ
Powerline Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Αρχικά, πήγαινε στις ρυθμίσεις του modem στον πίνακα ελέγχου (control panel) και απενεργοποίησε την επιλογή wait for dial tone.
ektoras22 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Απενεργοποιημένο είναι αυτό, ενεργοποιημένο έχω μόνο αυτό που λέει να γίνει διακοπή αν δεν γίνει σύνδεση σε 60 δευτερόλεπτα. Να τα απενεργοποιήσω και τα 2 λέτε????
valantis315 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 @Powerline αν το είχε ενεργοποιημένη την Αναμονή τηλεφωνικού σήματος δεν θα γινόταν καθόλου η κλήση @ektoras22 πες μας ποιο modem χρησιμοποιείς, καθώς και ποιος είναι ο πάροχος σου και ποιος είναι ο αριθμός του σφάλματος που σου εμφανίζει, για να σου δώσουμε μία σίγουρη λύση. Αυτό το μήνυμα συνήθως βγαίνει όταν είναι φορτωμένο το δίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.