gtroza Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 απο κονσόλα δίνεις sudo konqueror μάλλον στο /mnt directory πρέπει να είναι ο δίσκος σου sda1 ή hda1, ανάλογα πας /home/xrhsths/Desktop/ και βρίσκεις τα αρχεία σου οπότε κάνεις αντιγραφή στο usb stick ελπίζω 'οτι σου τα γράφω σωστά, τώρα είμαι σένα mac και δεν μπορώ να τα επαληθεύσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 αν μπορεσεις να σωσεις το αρχειο σου μετα να δουμε μηπως σωσουμε και το συστημα σου.γιαυτο μπες σε recovery console και πες μας τι μηνημα θα σου εμφανισει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hakkthan Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Βρε παιδια προσπαθησα να δωσω sudo konqueror απο console mode αλλα μου βγαζει οτι δεν μπορει να τρεξει τον x server. Τι κανω λαθος???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 με το live cd είσαι ήδη σε γραφικό περιβαλλον ανοίγεις ένα τερματικό και απο εκει δίνεις sudo konqueror εσύ τι ¨βήματα" κάνεις, και τι εννοείς console mode; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hakkthan Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 λοιπον εγο κανω εξης βηματα: ανοιγει το kubuntu και με βγαζει απευθειας σε κονσολα κανω log in και μου βγαζει hakkthan@hakkthan-laptop~$ εκει παταω sudo konqueror και μετα μου ζυταει password τον βαζω και μου βγαζει konqueror: cannot connect to X server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 δηλαδη εισαι σε text mode ; αν ειναι ετσι, δώσε startx για να τρέχει το γραφικό περιβάλλον, και μετα τα βήματα που αναφέρθηκαν προηγούμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hakkthan Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 λοιπον το εκανα αυτο που λες και μου εβγαλε μια μαυρη οθονη και τιποτα αλλο περιμενω 2-3 λεπτα και δεν εχει εμφανισει τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 άρα για κάποιο λόγο, δεν μπορείς να μπείς σε γραφικό περιβάλλον με το live cd; στην αρχή της διαδικασίας, δεν έχεις επιλογή safe graphigs mode ή κάτι τέτοιο; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hakkthan Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Στις επιλογες του live cd εχει μια που λεει safe graphic mode μπηκα σε αυτην και τωρα τι κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 είσαι σε γραφικό περιβάλλον? αν ναι πας μενού και αφου βρεις την επιλογή κονσόλα (ή xterm ή κάτι τέτοιο) το ανοίγεις, δηλαδή μια κονσόλα μέσα απο γραφικό περιβάλλον απο εκεί δίνεις sudo konqueror και κάνεις τα βήματα που προαναφέρθηκαν θα πας στον φάκελο /mnt/ όπου μάλλον θα υπάρχει φάκελος /hda ή /sda μάλλον /hda μέσα στο /hda θα πας στο /home/esypioseisai/Desktop/ και θα βρεις τα αρχεία σου μετα πας στο /media/sda1 (μάλλον αυτό θα είναι το usb stick) όπου κάνεις paste οτι έκανες copy ελπίζω κατι να γίνει πρέπει να φυγω. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hakkthan Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 λοιπον βρηκα την επιλογη ''terminal'' που μου ανηξε ενα παραθυρο που ελεγε στην αρχη ubuntu@ubuntu:~$ και εκει πατησα sudo konqueror και μετα enter και μου εβγαλε sudo: konqueror: command not found ????? λοιπον ξαναεκανα το ιδιο αλλα με το nautilus και μου ανηξε οντως αυτο το προγραμμα που μαλλον ειναι το ιδιο με το konqueror μου εβγαλε τρεις φακελους root, desktop, file system sto root εχει μεσα μονο το desktop sto desktop τιποτα ειναι κενο sto root βρηκα το fakelo mnt που μου ειπατε αλλα μεσα δεν εχει και αυτος τιποτα. βασικα αυτο το πραγμα δεν πρεπει να βλεπει αλλα αρχεια εκτος απο αυτα που εχει μεσα στο cd, γιατι ακομα και το desktop ειναι τελειως διαφορετικο απο το δικο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 to file system ti exei mesa? prepei na kleiso tha sou apanthso argotera mallon prepei na kaneis mount ton sklhro (hda) kai to usb stick (sda1) se dyo antistoixa directory sto /mnt tha sou grapso argotera elpizo kapoios mexri tote na sou exei apanthsei (exeis xrono mexri ayrio!) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hakkthan Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 εχει πολλους φακελους mnt dev root και πολλα αλλα. Αλλα δεν εχει κανενα αρχειο απο το hda μου. Ειναι ολα απο το live cd σαν να μην βλεπει το δικο μου σκληρο καθολου με το εγκατεστιμενο λειτουργικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 to mnt einai adeio? an nai tote isxyoun ayta pou sou eipa pio pano . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hakkthan Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Φιλε σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια θα προσπαθησω να το κανω αυτο που λες Να εισαι καλα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.