alkisg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 > Otan leme logotypo den enooume aparaithta true type font. Logotypo mporei na einai otidipote..mia eikona.. oxi aparaithta text. Δεν αντιλέγω ότι το corel, το illustrator, το inkscape κτλ είναι "καθαρά" vector based, ενώ το photoshop είναι κυρίως bitmap based. Αλλά σχεδόν όλα τα layer effects του photoshop είναι vectors, οπότε μπορείς να τα κάνεις resize χωρίς απώλειες. Για παράδειγμα δες την εικόνα με τη γλώσσα που έχω στο site μου. Την έκανα με freehand tool και layer blending effects στο photoshop. Είναι καθαρό vector, μπορώ να την κάνω resize σε οποιαδήποτε ανάλυση χωρίς απώλειες. Και βέβαια αν βάλεις ένα bitmap στο corel, δε θα μπορείς να το κάνεις resize. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν στη δουλειά που θες να κάνεις σου αρκεί κείμενο, εφέ, γεωμετρικά σχήματα, freehand tool και 2d point manipulation τότε σου φτάνει το photoshop (όχι μόνο για λογότυπα, ακόμα και για αφίσα). Αν όχι, τότε σίγουρα πρέπει να πας σε "καθαρό" πρόγραμμα διανυσματικών γραφικών όπως το corel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.