christosgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Κατέβασα την ταινία Dreamgirls. Είναι σε μορφή rar. για να κάνω extract ζητάει έναν κωδικό τον οποίο τον παίρνεις από το πρόγραμμα bitgrabber. Το κατέβασα λοιπόν, το έκανα install, και το άνοιξα. Οι οδηγίες λένε ότι το password βρίσκεται γραμμένο δίπλα από το τη version της εφαρμογής, που εκεί όμως απλά βρίσκω την version του προγράματος και όχι το password.. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο θέμα? Οποιαδήποτε βοήθεια, δεκτή. Ευχαριστώ.
MikeM Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μου φαίνεται σαν απάτη. Το έχω συναντήσει και εγώ σε μια ταινία σε μορφή rar. Παραπέμπει σε ένα site για να κατεβάσεις το bitgrabber. Μέχρι εδώ όλα καλά, γιατί η παραπομπή είναι στο site του bitgrabber και φυσικά η εταιρία αυτή, ή ότι άλλο είναι, δεν έχει κανένα λόγο να βάλει δίπλα στη version του προγράμματος κανένα κωδικό. Βλέποντας εσύ ότι δεν υπάρχει κωδικός, πας ξανά στο αρχικό site, των παπατζίδων, και βλέπεις αυτό: "Problems finding a Password - Click here!" Και κατεβάζεις ένα αρχείο install.exe που φυσικά είναι Trojian Horse Downloader. Εγώ έφτασα μέχρι αυτό το σημείο χωρίς να τρέξω το install.exe. Επομένως καλά είναι να μη σπαταλάμε τον χρόνο μας σε ταινίες με μορφή rar, εκτός και αν κάπου κυκλοφορεί το password.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.