klapanaras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ελπίζω να βρίσκομαι στο σωστό section Έχω ένα email account [email protected] και λαμβάνω ανά αραιά χρονικά διαστήματα mails από τα antivirus τους (automated replies) ότι το mail μου περιέχει ιό. Μέχρι στιγμής μου έχει συμβεί σε 2 προορισμούς και στον ένα μάλιστα έχει πάει περίπου 6 φορές σε ακανόνιστα χρονια διαστήματα. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι άλλαξα το pass του λογαρισαμού μου και παρότι δουλεύω τα mail μόνο μέσω του outlook το θέμα συνεχίστηκε (όσο κι αν ψάξω δεν βρίσκω να έχει φύγει mail από το Outlook). Το PC μου πάντως δεν έχει ιό, έκανα full syystem scan με F-Secure, Adaware και SpyBot Search & Destroy.... Τι συμβαίνει καμιά ιδέα???
kattistt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 οι διευθυνσεις απο τις οποιες σου ερχονται τις ξερεις? (οχι το dispaly name αλλα την e-mail διευθυνση) Και εμεις στην δουλεια μας λαμβανουμε ολη μερα τετοια μηνυματα, τα οποια ειναι και λεγονται spams, τα στελνουν διαφοροι και διαφορα συστηματα ωστε να προκαλουν traffic στην γραμμη σου.
klapanaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Όχι ρε 'συ δεν είναι spam σίγουρα...Είναι μηνύματα τα οποία απο antivirus που με ενημερώνει πως το email που λάβανε από το account μου είναι μολυσμένο με ιό. Κανείς???
kattistt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Αυτα τα μηνυματα στελνονται σε σενα ή οι παραληπτες των e-mail σου λαμβανουν τετοια mail?
klapanaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Στέλνονται σε μένα automated replies από τα antivirus engines...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.