Προς το περιεχόμενο

καλύτερος τρόπος να δεις avi?

jipakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά.

Θέλω να ρωτήσω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάψεις μια ταινία avi για να την δεις σε επιτραπέζιο dvd . Ρωτάω γιατί καποιες φορές κολλάνε .

Φταίει το lg player?

Η ταχύτητα εγγγραφής?

Το οπτικό μέσο?

H λίγο από όλα?

Να σημειώσω οτι το δισκάκι πάντα είναι "Finalize" με nero.

αυχαριστώ.

Δημοσ.

Δοκίμασε το ImgBurn με το PGC Edit.

Δες τον οδηγό "ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗ DVD ΜΕ ΤΟ PGC EDIT ΚΑΙ ΤΟ IMGBURN", από εδώ: www.kastel.gr

Επίσης να προτιμάς τη χαμηλότερη ταχύτητα εγγραφής.

Δημοσ.

αυχαριστω για την γρηγορη απάντηση θα το testaro και θα σου πω.

:-D

από ότι είδα περιγράφεις δημιουργία dvd.

με ενδιαφέρει ταινία avi να παίζει σε δικάκι dvd χωρίς να αλλαξει μορφή.

ίσως δεν το μετέφερα σωστά στην αρίκή μου πρόταση.

μπράβω για τον οδηγό βοήθειας.

Δημοσ.

Εαν το player υποστηρίζει DivX αλλά OXI XViD, τότε, κάποια avi, απλά δεν θα παίξουν. Απο εκεί και μετά, το manual του κάθε player συνήθως δίνει πληροφορίες σχετικά με τον διανικό τρόπο που πρέπει να είναι γραμμένα τα δισκάκια, για την καλύτερη αναπαραγωγή.

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές πρέπει να προτιμάς τα "καλύτερα" δισκάκια δηλαδή μια πιο επώνυμη μάρκα. Όχι απαραίτητα σαν θέμα ποιότητας αλλα και σαν "πιο αποδεκτά" απο μεγαλύτερο αριθμό συσκευών.

Αντίστοιχα να χρησιμοποιείς καλό γραφτήρι για τα dvd σου, ώστε να μειώνει τα λάθη κατα την εγγραφή. Επίσης να γράφεις σε σχετικά χαμηλή ταχύτητα.

Αυτά είναι γενικές οδηγίες και ισχύουν για όλες τις εγγραφές σου, όχι μόνο για dvd/divx/xvid αλλα για δεδομένα γενικότερα. Μπορείς να τσεκάρεις το manual για επιπλέον προτιμήσεις και κατευθύνσεις που θα δίνει η εταιρία.

Αν δεν βαριέσαι κάνε ένα search με το θέμα αυτό αν και μάλλον θα μπερδευτείς, είναι τόσο πολλές οι διαφορετικές απόψεις που θα ακούσεις.

Δημοσ.

επίσης η ταχυτητα εγγραφης επηρεαζει αφου δεν εχουν όλα τα player την

ίδια ποιοτητα laser. Εγω γραφω σε 4x και δουλευουν ακομα και σε φθηνα players

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να δεις μια ταινία σε επιτραπέζιο dvd

χμ...την αραζεισ στον καναπε μαζι με ποπκορν και αλλα παρομοια ανοιγεις την τηλεοραση και το home cinema και γινεται χαμος...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...