Προς το περιεχόμενο

......το κερατο μου!!! (ΑΤΙ Mobility Radeon X1300 prob!)

PATRINOS06

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους.λοιπον σε φορητο εχω την εν λογω καρτα.ειπα να απαγκιστρωθω απ'τα windows που εδινε μαζι με τ φορητο και να περασω αλλα.πραγματι αυτη τη στιγμη τρεχω XP αλλα οχι της μανας του.ολα καλα,ολα ανθηρα μεχρι τη στιγμη που εγκατεστησα το Catalyst.το προγραμμα μολις εγκατασταθει δεν ανοιγει και πεταει μην οτι δεν μπορει να ανοιξει.παω στο site κατεβαζω το Installation Verification Software και μου πεταει το μηνυμα 123yd0.th.jpg

τι γινεται???τι μπορω να κανω???

Δημοσ.

Dokimases va baleis tous drivers apo to driver-CD tou Laptop sou ? 'h evalaktika apo to support-web-site ths etertias tou laptop, bres tov driver pou divei o kataskebasths.

Dustuxow polles fores oi kataskebastes laptop se ypoxrewvouv va bazeis movo tous dikous tous drivers. Isxeiei apo arketa palia autos o periorismos gia mobile kartes grafikwv ATI. (av kai elpiza oti 8a eixe ala3ei auto)

Δημοσ.
Dokimases va baleis tous drivers apo to driver-CD tou Laptop sou ? 'h evalaktika apo to support-web-site ths etertias tou laptop, bres tov driver pou divei o kataskebasths.

Dustuxow polles fores oi kataskebastes laptop se ypoxrewvouv va bazeis movo tous dikous tous drivers. Isxeiei apo arketa palia autos o periorismos gia mobile kartes grafikwv ATI. (av kai elpiza oti 8a eixe ala3ei auto)

λοιπον εκανα και τα 2. και απ'το dvd του κατασκευαστη και τους επισημους απ'το site της εταιρειας.κατι αλλαξε με την εγκατασταση του .ΝΕΤ framework 2.

τωρα ανοιγει το catalyst αλλα βγαζει μηνυμα να κανει debug και κλεινει

EDIT:οκ,παω για τους DNA

Δημοσ.

το προβλημα λυθηκε ΑΛΛΑ οχι με τους επισημους DRIVERS ΤΗΣ ACER!

εκανα αυτο που προτεινεις αλλα το συγκεκριμενο πακετο που κατεβαζα μου εβγαζε τα προβληματα που αναφερω στην κορυφη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...