Visehrad Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι δεν μπαινουν τα Windows σε Safe Mode????Ανοιγω το μηχανημα με πατημενο f5 κανονικα και οταν παταω safe mode φορτωνουν καποια αρχεια sys και φτανει σε ενα εκει σταματαει και κανει παλι επανεκιννηση...Γιατι αυτο ρε παιδια???Εχω βρει καποια warms και για να τα σβησω πρεπει να μπω se Safe Mode και εκει να τα εξολοθευσω!! Αλλα.....
Spitzenklasse Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δοκίμασε να μπεις σε safe mode με τον εξής τρόπο: μέσα από το έναρξη-εκτέλεση πληκτρολόγησε msconfig και από τις καρτέλες που θα εμφανιστούν, επίλεξε την BOOT.INI. Εκεί θα βρεις μια επιλογή /SAFEBOOT, την οποία και θα τσεκάρεις. Στην επόμενη επανεκκίνηση, το σύστημα θα μπει σε safe mode χωρίς εσύ να χρειαστεί να πατήσεις κανένα πλήκτρο στην αρχή. Πρόσεξε όμως, αφότου κάνεις τη δουλειά σου, να επαναλάβεις την προηγούμενη διαδικασία για να απεπιλέξεις την επιλογή /SAFEBOOT γιατί σε κάθε επανεκκίνηση ο υπολογιστής θα μπαίνει μόνο σε safe mode. Ελπίζω να βοήθησα.
alipkok Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ... φορτωνουν καποια αρχεια sys και φτανει σε ενα εκει σταματαει και κανει παλι επανεκιννηση... πατα esc εκείνη τη στιγμή..
21century Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Το προβλημα φαινεται οτι οφειλεται σε καποιο προβλημα του λειτουργικου οποτε κατα τη γνωμη μου ελεγξε για ιους αλλα και κανε μια Επιδιορθωση του με το γνησιο δισκακι των xp στο drive...
Visehrad Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Καταρχην ευχαριστω για τη βοηθεια.Το Esc το πατησα αλλα παλι εκανε επαννεκινηση.Θα δοκιμασω να κανω και αυτο στο Boot.ini αλλα φοβαμαι μην κανει μετα συνεχεις επαννεκινησεις και δεν μπει ποτε στα Windows.Το δισκακι των Windows μου το εβαλε καποιος γνωστος μου και δεν το εχω στα χερια μου.Εκανα scan 3 φορες με Kaspersky μου βγαζει το εξης : Virus-Email Worm Win32Bagle.ij Το σβηνω αλλα την αλλη μερα το βλεπω παλι αλλα σε αλλη τοποθεσια στον σκληρο.
acv1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Απενεργοποίησε την επαναφορά συστήματος (system restore), κάνε πάλι scan με το anti-virus, σβήσε το Virus, κάνε reboot και τέλος μην ξεχάσεις να ξανα -ενεργοποιήσεις την επαναφορά συστήματος.
Arrenoposss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι δεν μπαινουν τα Windows σε Safe Mode????Ανοιγω το μηχανημα με πατημενο f5 κανονικα και οταν παταω safe mode φορτωνουν καποια αρχεια sys και φτανει σε ενα εκει σταματαει και κανει παλι επανεκιννηση...Γιατι αυτο ρε παιδια???Εχω βρει καποια warms και για να τα σβησω πρεπει να μπω se Safe Mode και εκει να τα εξολοθευσω!! Αλλα..... To F8 patane file...oxi to F5
Visehrad Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Εκανες τελικα τιποτα φιλε μου? Aκομα οχι..Θα ψαξω να βρω το παιδι που μου εγκατεστησε τα Windows να μου δωσει το cd.Κατα τα αλλα ολα τα αλλα δουλευουν καλα στον υπολογιστη.Και τα Windows μια χαρα.Περιεργο..
Dimitris® Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Θέλω να μπώ και εγώ σε safe mode αλλά δεν βρίσκω το κομπάκι κατά την εκκίνηση του pc. Πάτησα F8 αλλά δεν με έβγαλε κάπου αλλού όχι σε safe mode. Ti πρέπει να πατήσω? Μήπως πατάω τίποτα άλλο επειδή έχω λάπτοπ? Ευχαριστώ
Freakster Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Θέλω να μπώ και εγώ σε safe mode αλλά δεν βρίσκω το κομπάκι κατά την εκκίνηση του pc. Πάτησα F8 αλλά δεν με έβγαλε κάπου αλλού όχι σε safe mode. Ti πρέπει να πατήσω? Μήπως πατάω τίποτα άλλο επειδή έχω λάπτοπ? Ευχαριστώ Αυτο το δοκιμασες; Δοκίμασε να μπεις σε safe mode με τον εξής τρόπο: μέσα από το έναρξη-εκτέλεση πληκτρολόγησε msconfig και από τις καρτέλες που θα εμφανιστούν, επίλεξε την BOOT.INI. Εκεί θα βρεις μια επιλογή /SAFEBOOT, την οποία και θα τσεκάρεις. Στην επόμενη επανεκκίνηση, το σύστημα θα μπει σε safe mode χωρίς εσύ να χρειαστεί να πατήσεις κανένα πλήκτρο στην αρχή. Πρόσεξε όμως, αφότου κάνεις τη δουλειά σου, να επαναλάβεις την προηγούμενη διαδικασία για να απεπιλέξεις την επιλογή /SAFEBOOT γιατί σε κάθε επανεκκίνηση ο υπολογιστής θα μπαίνει μόνο σε safe mode.Ελπίζω να βοήθησα.
Dimitris® Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Το διάβασα, αλλά δεν ήμουν γίγουρος αν ισχύει. Ισχύει? Θα το δοκιμάζω και θα δω. Πάντως δεν μπορεί, κάποιο κουμπάκι δεν θα υπάρχει? Δεν ξέρεις κάποιο?
Freakster Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Στο λαπτοπ δε μου δινει καν επιλογη για safe mode. Με το που πατω το κουμπι το πρωτο πραγμα που βγαινει ειναι η Welcome Screen. Για αυτο σου λεω και εγω αν χρειαστει στο λαπτοπ αυτο θα κανω, ειναι απλο, θα το δεις.
stavrello7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ανοιγω το PC μου και μου βγαζει τις επιλογες Safe Mode κλπ. οτι και να επιλεξω μου κανει επανεκκινιση και πηγαινει παλι στην ιδια εικονα με τισ επιλογες. Ελπιζω να ξερει καποιος να βοη8ησει.. (Δεν μπαινει κα8ολου στα win)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.