Προς το περιεχόμενο

Αποθήκευση on-line videos

Kratos1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας φίλοι και φίλες του forum. Έχω μία σοβαρή απορία και επιθημώ να μου δώσετε υπεύθηνες απαντήσεις στο παρακάτω ερώτημα διότι είμαι στην κυριολεξία άσχετος πάνω σε αυτό:

Πώς μπορώ να αποθηκευσω στον σκληρό δίσκο του PC μου on-line βιντεάκια τα οποία προέρχονται είτε από το youtube ή από διάφορα άλλα παρόμοια website (χρησιμοποιώ τον Internet Explorer ως πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο).

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα για την παραπάνω διαδικασία ή όχι; Θέλω να μου προτείνετε μερικά προγράμματα που να εκτελούν επιτυχώς την παραπάνω λειτουργία γιατί στην κυριολεξία έχω απογοητευθεί διότι δεν μπορώ να βρώ μία σωστή και άμεση λύση.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσ.

http://rapidshare.com/files/19233627/YouTube_and_Google_Video_Downloader.zip.html

Τρέχετε το VDownloader.exe. Μόλις κάνετε copy (copy shortcut) το σύνδεσμο απο το youtube για παράδειγμα(στον Explorer), κάνετε κλικ στο VDownloader.exe και σας ανοίγει ένα παράθυρο για να διαλέξετε την τοποθεσία στο σκληρό σας δίσκο όπου θέλετε να αποθηκεύσετε το βίντεο.

Μπορείτε να το σώσετε σαν AVI ή MPG. Πρώτα θα κατεβάσει το βίντεο και κατόπιν θα το μετατρέψει στη μορφή που έχετε επιλέξει.. Απλό πρόγραμμα, μικρό και πάνω απ όλα αποτελεσματικό!

Το έχω δοκιμάσει για πάνω απο 100 βιντεάκια και τα έχει κατεβάσει και μετατρέψει όλα! Απλά για τα μεγαλύτερα αρχεία παίρνει λίγο παραπάνω η μετατροπή..

Δημοσ.

Μπορείς επίσης να κοπιάρεις το link από εκεί που είναι το video(πχ youtube) να μπεις στο http://keepvid.com/ να κάνεις paste το link, να διαλέξεις το site από όπου κατεβάζεις το βιντεάκι και πατάς dowload.Θα σου βγάλει ένα link και από εκεί το κατεβάζεις και το αποθηκεύεις όπου θες!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε σχετικώς με το παραπάνω πρόγραμμα. Με βοήθησες πάρα πολύ!!! Βέβαια έχω ακούσει ότι υπάρχει και το TUBEHUNTER 9.5 το οποίο κάνει θαύματα. Ξέρεις μήπως αν είναι όντως τόσο καλό προγραμματάκι? Και που μπορώ να το βρώ ως ολοκληρωμένη έκδοση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...