Προς το περιεχόμενο

Ιστορια

dalton85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aυτό έπρεπε να είχε γίνει παλιά.Μας σκοτώσαν Σολωμού και Ισαακ;Ξεκλήρισε μια δυο οικογένεις από τους μουσουλμάνους της Θράκης και όλα ωραία και καλά..

σωστά σωστά ! κ μετά έρχεσαι κ μου μιλάς για δημοκρατία στην περίπτωση των ματ, για δικαιοσύνη κ κοινωνική πρόνοια στην παιδεία,αλλά όμως, μ@λ@κια που δεν σκότωσαν 2 οικογενειες μουσουλμάνων! Τι σημασία έχει αν οι μουσουλμάνοι δεν πείραξαν κάτι¨?έλα μωρέ,όπως λέει κ η "δημοκρατική" χριστιανική θρησκεία, οφθαλμόν αντί οφθαλμού!

Αν ήσουν εσύ στη θέση του τούρκου,θα τον σκότωνες αυτόν που πάει να κατεβάσει τη σημαία σου?

Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η χούντα των ΜΑΤ που βαράνε αβέρτα τους φοιτητές παρά οι παραβιάσεις.

πως το ορίζεις αυτό?αφού είναι μογγόλοι, δεν είναι άνθρωποι,πρέπει να εξαφανιστούν,κλπ, καλά κάνει τότε το κράτος κ δεν αυξάνει τη χρηματοδότηση στην παιδεία,κ τα δίνει σε στρατιωτικό υλικό, ώστε να αυξησει τις πιθανότητες να αφανίσει από προσωπου γης, τουρκους (κ εβραίους να φανταστώ?που ΄σαι καζαντζίδη)!!!!

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κ μετά έρχεσαι κ μου μιλάς για δημοκρατία στην περίπτωση των ματ, για δικαιοσύνη κ κοινωνική πρόνοια στην παιδεία,αλλά όμως, μ@λ@κια που δεν σκότωσαν 2 οικογενειες μουσουλμάνων

Με δυο ονόματα σου απαντάω.Μιλόσεβιτς και Μάο.Πατριώτες και κοινωνιστές

έλα μωρέ,όπως λέει κ η "δημοκρατική" χριστιανική θρησκεία, οφθαλμόν αντί οφθαλμού!

Ο Εβραίοι το λένε αυτό.Αλλά είπαμε αν εγώ σου πειράξω την αδελφή εσύ να μου κάνεις το τραπέζι.

,κ τα δίνει σε στρατιωτικό υλικό, ώστε να αυξησει τις πιθανότητες να αφανίσει από προσωπου γης, τουρκους (κ εβραίους να φανταστώ?που ΄σαι καζαντζίδη)

Πλάκα κάνεις.Ολα αυτά , οι δαπάνες πάνε σε ημέτερους.Ετσι κι αλλιώς η πολιτική των τελευταίων 30 χρόνων είναι δεν διεκδικούμε τπτ.Ταπαίρνουν τα αεροπλάνα για να τα ρίξουν στο Ιράν το 2012 όταν θα εισβάλλουν οι ΗΠΑ για τ καλό του κόσμου

Δημοσ.
Είπαμε οι Τούρκοι δεν ΄επρεπε να υπάρχουν ως λαός γιατί δεν είναι άνθρωποι αλλά αυτό δε γίνεται με φανατισμό.Γίνεται σταδιακά με σύνεση.

Να τους βάζουμε μικρές ποσότητες αρσενικού στο τσάι, τι λες Παπαρηγόπουλε;

Ταπαίρνουν τα αεροπλάνα για να τα ρίξουν στο Ιράν το 2012 όταν θα εισβάλλουν οι ΗΠΑ για τ καλό του κόσμου

Μεγάλες ατάκες σήμερα. Ζωγραφίζεις.

Δημοσ.
Με δυο ονόματα σου απαντάω.Μιλόσεβιτς και Μάο.Πατριώτες και κοινωνιστές.

κ το 3ο όνομα, είσαι εσύ ε?

ΣΥΝΕΛΘΕ! Εκτός αν δημοκρατία ορίζεις το να υπάρχουν στον κόσμο μόνο όσοι μας αρέσουν κ είναι των δικών σου πεποιθήσεων ! απλά, να ενημερώσω, ότι αυτό είναι χειρίστης μορφής χουντική άποψη!

Αλλά είπαμε αν εγώ σου πειράξω την αδελφή εσύ να μου κάνεις το τραπέζι.

σωστός ο νέος! οπότε, αν εσύ βιάσεις την αδερφή μου, εγώ θα σκοτώσω τα καθίκια τον paredwse κ τον snoob ας πούμε,γιατί ΤΥΧΑΙΝΕΙ να είναι μέλη στο ίδιο φόρουμ με εσένα!

Πλάκα κάνεις.Ολα αυτά , οι δαπάνες πάνε σε ημέτερους.Ετσι κι αλλιώς η πολιτική των τελευταίων 30 χρόνων είναι δεν διεκδικούμε τπτ.Ταπαίρνουν τα αεροπλάνα για να τα ρίξουν στο Ιράν το 2012 όταν θα εισβάλλουν οι ΗΠΑ για τ καλό του κόσμου

Το ποιος κάνει πλάκα σε ποιον είναι ολοφάνερο!

Δημοσ.
Μεγάλες ατάκες σήμερα. Ζωγραφίζεις.

Αφού λοιπόν θέλουνε να βάλουνε τους Μογγόλους στην ΕΕ τα ααεροπλάνα τι να τα κάνουνε;μην επιτεθεί η Μάλτα;Αλλά αν γίνει προβοκάτσια εκ μέρους των ΗΠΑ και ρίξουν καμια ατομική βόμβα στην Κ.Ευρώπη μετά θα συστρατευθούμε όλοι για να χτυπήσουμε το Ιράν.Τώρα θα με πεις γραφικό.Σε 5-6 χρόνια όμως θα λες ρε είχε δίκιο ο omni

ΣΥΝΕΛΘΕ! Εκτός αν δημοκρατία ορίζεις το να υπάρχουν στον κόσμο μόνο όσοι μας αρέσουν κ είναι των δικών σου πεποιθήσεων !

δεν είμαι δημοκράτης.Τη θεωρώ τη δικτατορία του όχλου στο σημερινό νεοφιλελευθερο καθεστώς.Στη ΕΣΣΔ ήταν η δικακτορία του προλεταριάτου.Για μένα χρειάζεται ένας πεφωτισμένος ηγέτης που θα οδηγήσει το λαό σε ευημερία και θα συντρίψει το κεφάλαιο.Και αυτά δε γίνονται με δημοκρατίες.

οπότε, αν εσύ βιάσεις την αδερφή μου, εγώ θα σκοτώσω τα καθίκια τον paredwse κ τον snoob ας πούμε,γιατί ΤΥΧΑΙΝΕΙ να είναι μέλη στο ίδιο φόρουμ με εσένα!

Ψιτ άλλο πράγμα το έθνος άλλο το forum.Σε ένα έθνος σε συνδεουν δεσμοί αίματος σε ένα forum μπορεί να ναι και Αλβανοί μέσα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ψιτ άλλο πράγμα το έθνος άλλο το forum.Σε ένα έθνος σε συνδεουν δεσμοί αίματος σε ένα forum μπορεί να ναι και Αλβανοί μέσα.

Ή Τούρκοι. Για να μην πω...

...Εβραίοι.

Δημοσ.
Δεσμοί αίματος

Ναι ρε συ κοίτα το 21 δεν ήταν ταξική επανάσταση.Ηταν πρωτίστως εθνικιστική δλδ απελευθερωτική και δευτερευόντως ταξική ενάντια των προεστών και των κοτζαμπάσηδων.Ούτε η εννοια πατριώης λέει τπτ.Αλλος πατρίδα μπορεί να έχει το σκύλο του , το κτήμα του άλλος τους φίλους του όπως έλεγε και ο Μπακούνιν.

Δημοσ.

Τρελά γέλια, συνεχίστε έτσι!

Δεν ζητάω συγνώμη για το OT έχουμε ξεφύγει προ πολλού:P

Δημοσ.
Ή Τούρκοι. Για να μην πω...

...Εβραίοι.

To μυστικό είναι στους Μογγόλους, αλλά δε στο λέω, αυτοί ανήκουν σε άλλο έθνος εκτός και ετσιθελικά τους κατατάξουμε κι αυτούς στην ίδια ιστορία με τους κυκλαδίτες, μίνωες κλπ κλπ...

Δημοσ.

Αφού αφανίσουμε τους Τούρκους, σειρά έχουν οι Πέρσες αφού στο παρελθόν λεηλάτησαν την Αθήνα αλλά και οι Βησιγότθοι που κατέστρεψαν την Σπάρτη:evil:

Ο Ελλην δεν ξεχνά :confused:

Δημοσ.
Αφού λοιπόν θέλουνε να βάλουνε τους Μογγόλους στην ΕΕ τα ααεροπλάνα τι να τα κάνουνε;μην επιτεθεί η Μάλτα;Αλλά αν γίνει προβοκάτσια εκ μέρους των ΗΠΑ και ρίξουν καμια ατομική βόμβα στην Κ.Ευρώπη μετά θα συστρατευθούμε όλοι για να χτυπήσουμε το Ιράν.Τώρα θα με πεις γραφικό.Σε 5-6 χρόνια όμως θα λες ρε είχε δίκιο ο omni

Τα έλεγα τότε στα ζώα αλλά δε με ακούγατε. Τώρα θα με ακούσουν και τα ζώα.

Εσύ, ο Βασίλης Λεβέντης και ο κυρΒασίλης Δανιήλ.

δεν είμαι δημοκράτης.Τη θεωρώ τη δικτατορία του όχλου στο σημερινό νεοφιλελευθερο καθεστώς.Στη ΕΣΣΔ ήταν η δικακτορία του προλεταριάτου.Για μένα χρειάζεται ένας πεφωτισμένος ηγέτης που θα οδηγήσει το λαό σε ευημερία και θα συντρίψει το κεφάλαιο.Και αυτά δε γίνονται με δημοκρατίες.

omnislash for Chancellor.

Heil omnislash!

συνδεουν δεσμοί αίματος σε ένα forum μπορεί να ναι και Αλβανοί μέσα.

Θεός φυλάξοι!

Δημοσ.

Σωστός ο τίτλος του τόπικ: όντως γράφει ιστορία!!

Τώρα για να καταλάβω εγώ τους κανόνες του φόρουμ, τα ρατσιστικά post δε θεωρούνται πολιτικά; Και οι χαρακτηρισμοί για τους μουσουλμάνους και τους "Μόγγολους" δεν είναι προσβλητικοί θρησκείας, προσωπικότητας κλπ; Είχα την εντύπωση ότι αυτά απαγορεύονται. Ή τους ξένοι δεν του μετράμε;

Δημοσ.

Όχι, ο ρατσισμός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο απέχον από την πολιτική στην καθαρή μορφή του.

Παράδειγμα. "Οι μαύροι έχουν μεγάλα χέρια για να χωράνε πολλά σιντί".

Καμία πολιτική νύξη.

Επίσης είναι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί αλλά από τη στιγμή που δεν μας τιμά με την παρουσία του κάποιος Μουσουλμάνος ή Τούρκος, δε μας πειράζει και πολύ. Άσε που οι Μουσουλμάνοι το έχουν χέσει, προσβάλλονται και αν ένα σύννεφο μοιάζει με τη φάτσα του Μωάμεθ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...