dterzakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα, από την Πέμπτη έχω ξεχάσει Wifi* και τις super ταχύτητες του dsl και σας γράφω με την διαχρονική 56Κ dial up!!! Την Πέμπτη λοιπόν, που χάνω την γραμμή adsl, πέρνω τηλ στην τεχνική υποστήριξη... αφού ξεπεράσαμε την φάση: -Έχετε συνδέσει σωστά τα καλώδια; καταλήξαμε ότι υπήρχε βλάβη.. Ξαναπαίρνω την Παρασκευή και είχαν βρει το "πρόβλημα"! Ο ΟΤΕ είχε διακόψη την γραμμή ADSL:???: και μου λένε ότι πρέπει να επικοινωνήσω με το τμήμα πωλήσεων... Εκεί δυστηχώς άρχισε ο γολγοθάς με τις έρημες πωλήτριες αδαείς (επί το πλείστον) πωλήτριες.. Τηλέφωνο στο τηλέφωνο και με αρκετό ψάξιμο,τελικά καταλήξαμε στην αιτία του προβλήματος... το καινούργιο μου συμβόλαιο δεν είχε περαστεί στο σύστημα, με συνέπεια το αντίστοιχο τμήμα να στείλει αίτηση διακοπής της γραμμής μου στον ΟΤΕ. Και το καλύτερο?? Τώρα πρέπει να περιμένω ξανά 15 εργάσησες μέχρι να ξαναενεργοποιηθεί! Μαμά μου...θέλω το adsl μου πίσω... δεν θα ξαναγκρινιάξω για τν ταχύτητα... *Αυτό το γράφω γιατί από θέμα συνήθιας τράβηξα το laptop για να πάω στο κρεβάτι και ξήλωσα-έσπασα το κλιπάκι τις υποδοχής του του καλωδίου του τηλεφώνου στο laptop μου:evil: :evil: :evil:
k_antoni Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ξεκινάς καταγγελίες κ μυνήσεις για διαφυγόντα κέρδη, να μάθουν να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους... βάζεις κ εναν φίλο-δικηγόρο να τους κάνει μερικά τηλέφωνα...
asxetoula Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Θα βγάλει τίποτα με τις καταγγελίες; Δε λέω πως έχει άδικο το παιδί, προς θεού, αλλά χαμένος χρόνος θα είναι. Έχεις προπληρώσει για την ανανέωση του συμβολαίου; Κι έπειτα από τη Forthnet τι σου είπαν; Δεν προβλέπουν κάτι για ηθική αποζημίωση (π.χ. ένα 6μηνο δωρεάν; ).
S2Katana Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Παντως, εμενα το συμβολαιο ληγει στις 7/5/07.Τους πηρα πριν 2 μερες τηλ για ανανεωση και μου ειπαν πως ειναι πολυ νωρις και πρεπει να τους παρω 15 μερες πριν την ημ/νια ληξεως. Επισης, μου ειπαν πως και καλα οταν πλησιαζει η ημ/νια ληξεως σε παιρνουν αυτοι τηλ για υπενθυμιση.
asxetoula Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Παντως, εμενα το συμβολαιο ληγει στις 7/5/07.Τους πηρα πριν 2 μερες τηλ για ανανεωση και μου ειπαν πως ειναι πολυ νωρις και πρεπει να τους παρω 15 μερες πριν την ημ/νια ληξεως. Επισης, μου ειπαν πως και καλα οταν πλησιαζει η ημ/νια ληξεως σε παιρνουν αυτοι τηλ για υπενθυμιση. Μήπως τελικά η πολιτική της HOL ή της ΟΤΕΝΕΤ by default ανανέωση κι άμα θέλεις εσύ, τους ενημερώνεις νωρίτερα για διακοπή είναι καλύτερη;
dterzakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Σαν αποζημείωση μου είπαν ότι θα μου πιστώσουν τον καιρό που δεν θα έχω internet... Όσο για την ανανέωση, οφείλω να ομολογήσω ότι είχε τελειώσει το πακέτο μου από τέλη Δεκέμβρη. Με ειδοποιούν ότι τελείωσε το συμβόλαιο, με ρωτάνε αν θέλω θέλω να ανανεώσω. Τους είπα ότι θα αγοράσω άλλο προπληρωμένο πακέτο.. Δεν είχα κανένα παράπονο, δεν μου έκοψαν ούτε μια μέρα το internet, αν και ήμουν "θεωρητικά" 1 μήνα τσάμπα. Αλλά όπως καταλαβαίνετε η γκάφα τους με νευρίασε πολύ!!
asxetoula Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Όσο για την ανανέωση, οφείλω να ομολογήσω ότι είχε τελειώσει το πακέτο μου από τέλη Δεκέμβρη. Με ειδοποιούν ότι τελείωσε το συμβόλαιο, με ρωτάνε αν θέλω θέλω να ανανεώσω. Τους είπα ότι θα αγοράσω άλλο προπληρωμένο πακέτο.. Δεν είχα κανένα παράπονο, δεν μου έκοψαν ούτε μια μέρα το internet, αν και ήμουν "θεωρητικά" 1 μήνα τσάμπα. Αλλά όπως καταλαβαίνετε η γκάφα τους με νευρίασε πολύ!! Συγνώμη, αλλά αυτό τον 1 μήνα, είχες ήδη κάνει το συμβόλαιο για την ανανέωση; Από τέλη Δεκέμβρη μέχρι τώρα είναι 2+ μήνες! Αν καθυστέρησες να κάνεις την ανανέωση είχαν κάθε δικαίωμα να κάνουν τη διακοπή!
dterzakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Συγνώμη, αλλά αυτό τον 1 μήνα, είχες ήδη κάνει το συμβόλαιο για την ανανέωση; Από τέλη Δεκέμβρη μέχρι τώρα είναι 2+ μήνες! Αν καθυστέρησες να κάνεις την ανανέωση είχαν κάθε δικαίωμα να κάνουν τη διακοπή! Παρεξήγηση... Από την στιγμή που τελείωσε το συμβόλαιο μέχρι την στιγμή που έστειλα με fax τα καινούργια χαρτιά ήταν 2 βδομάδες (μέσα Γενάρη τα έστειλα), κάπου μέσα στον Φλεβάρη έγινε η αναβάθμηση από 1Μ στα 2Μ. Απλά αυτό το συμβόλαιο δεν το πέρασαν στο σύστημα και στις 2 Μαρτίου έστειλαν αίτηση διακόπης στον ΟΤΕ.
asxetoula Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Παρεξήγηση... Από την στιγμή που τελείωσε το συμβόλαιο μέχρι την στιγμή που έστειλα με fax τα καινούργια χαρτιά ήταν 2 βδομάδες (μέσα Γενάρη τα έστειλα), κάπου μέσα στον Φλεβάρη έγινε η αναβάθμηση από 1Μ στα 2Μ. Απλά αυτό το συμβόλαιο δεν το πέρασαν στο σύστημα και στις 2 Μαρτίου έστειλαν αίτηση διακόπης στον ΟΤΕ. Συγνώμη, παρεξήγησα! Δεν πάνε καλά! Κάνουν αναβάθμιση και μετά διακοπή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.