Προς το περιεχόμενο

ραδιο-cd SILVERCREST με usb

zack_3367

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως παιδιά εγώ που έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου to Silvercrest είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η ποιότητα εξαρτάται φυσικά σε τι συχνότητα είναι γραμμένο το mp3 πχ 128, 164, 192. Στο θέμα κραδασμούς είναι άψογο αφού ακόμα και όταν έτραχα πάνω σε χωμάτινη επιφάνεια δεν σταμάτησε ποτέ την αναπαραγωγή από την cd card που του είχα βάλει και σίγουρα έχει συμβατότητα με εώς 1Gb για την cd card και 4Gb για το usb, τουλάχιστον αυτά έχω δοκιμάσει εγώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασε μη μου το λες γιατι τα εχω παρει με το LIDL .Μενω στα Χανια και πηγα χθες να το παρω στις 8.25 το πρωι και δεν υπηρχε ουτε για δειγμα και στα δυο καταστηματα που εχουμε εδω.Περιμεναν απο εξω μου ειπαν για να προλαβουν οσοι το πηραν τελικα.Αλλα και το LIDL φταιει γιατι οταν κατι ειναι σε καλη τιμη φερνει πολυ λιγα κομματια για κραχτη και εξαντλειται αμεσως.Την εχω ξαναπατησει με κατι επαναφορτιζομενες μπαταριες που εφυγαν αμεσως.Μου φαινεται πως δε θα ξαναδωσω σημασια στα φυλαδια του γιατι μας εχουν περασει για πολυ χαζους (να μη πω τιποτα πιο βαρυ.....).

Ασε μη μου το λες γιατι τα εχω παρει με το LIDL .Μενω στα Χανια και πηγα χθες να το παρω στις 8.25 το πρωι και δεν υπηρχε ουτε για δειγμα και στα δυο καταστηματα που εχουμε εδω.Περιμεναν απο εξω μου ειπαν για να προλαβουν οσοι το πηραν τελικα.Αλλα και το LIDL φταιει γιατι οταν κατι ειναι σε καλη τιμη φερνει πολυ λιγα κομματια για κραχτη και εξαντλειται αμεσως.Την εχω ξαναπατησει με κατι επαναφορτιζομενες μπαταριες που εφυγαν αμεσως.Μου φαινεται πως δε θα ξαναδωσω σημασια στα φυλαδια του γιατι μας εχουν περασει για πολυ χαζους (να μη πω τιποτα πιο βαρυ.....).
Φιλε ετσι ειναι δυστυχως τα πραγματα,ουτε εσυ εχεις αδικο αλλα ουτε κι αυτοι!Aλλα δεν μπορουν να φερουν και 100 κομματια σε καθε καταστημαΚαι λογικο ειναι οσοι το ηθελαν παρα πολυ ηταν εκει στο ανοιγμα του μαγαζιου και το πηραν!

• 7 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...