zack_3367 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ειδα στο νεο φιλαδιο του LIDL ενα ραδιο-cd με usb εισοδο μπροστα και mmc-sd card reader με 89 ευρω.Επειδη το ειχα ξαναδει και λιγους μηνες πιο πριν θα ηθελα εντυπωσεις απο καποιον που να το εχει παρει γιατι με ενδιαφερει νατο παρω απο βδομαδα που θα το ξαναφερει.Ευχαριστω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a123xxsp Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 μόλις ετοιμαζόμουν να ποστάρω το ίδιο, αν το έχει κάποιος ας μας πει και αν παίζει σωστά το αντικραδασμικό του (όχι σε χωματόδρομο, απλά σε νορμάλ ελληνικό δρόμο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Έχω δύο παρόμοια από ΜΜ. Το usb δουλεύει χωρίς προβλήματα και η αντικραδασμική προστασία είναι άριστη αλλά η ποιότητα του ήχου δεν είναι και η καλύτερη, ειδικά σε mp3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a123xxsp Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 να σαι καλά ρε φίλε, έχω ένα firstline-μ' έκαψες από carrefour αλλά πηδέι συνέχεια (ακόμα και σταματημένος να είσαι σε κάποια mp3 πηδάει, δεν περιμένω τέλεια ποιότητα αρκεί να μην πηδάει κιόλας γιατί το άλλο μου έσπασε τα νεύρα, στα ίδια λεφτά έχω βρει παλιά μοντέλα επώνυμα αλλά χωρίς usb-sd που τα θέλω. ελπίζω ο ήχος να μην είναι και σαν μονοφωνικό... μάλλον θα το χτυπήσω και το πολύ πολύ αν είναι τόσο χάλια το επιστρέφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostson Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Γνώμη μου είναι να δώσετε κάποια λεφτά παραπάνω αλλά να πάρετε επώνυμα προϊοντα παρά να τρέχετε μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Κοίταξε η ποιότητα του ήχου δεν είναι καλή αλλά στο λέω με μια επιφύλαξη διότι και τα ηχεία που δουλεύει δεν είναι τόσο αξιόπιστα (εργοστασιακά). Ορισμένα mp3 όμως τα σκοτώνει. Με τα διπλά λεφτά αγοράζεις ένα πολύ καλύτερο και επώνυμο (με usb φυσικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Αν το χτυπήσεις ενημέρωσε μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Κοιτάξτε τπτ σε JVC και αφήστε τα Firstline/SilverCrest. Ποιότητα ήχου με εργοστασιακά ηχεία μην περιμένετε. Επίσης πως είναι δυνατόν να μιλάμε για ποιότητα ήχου σε mp3 όταν ο αλγόριθμος αυτός είναι απωλεστικός. Επίσης αν βάλετε sub θα δείτε τρελή διαφορά audio cd από mp3(ακόμα και στα 240kbps). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a123xxsp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Κοίταξε η ποιότητα του ήχου δεν είναι καλή αλλά στο λέω με μια επιφύλαξη διότι και τα ηχεία που δουλεύει δεν είναι τόσο αξιόπιστα (εργοστασιακά). Ορισμένα mp3 όμως τα σκοτώνει. Με τα διπλά λεφτά αγοράζεις ένα πολύ καλύτερο και επώνυμο (με usb φυσικά). μωρέ το ξέρω ότι με τα διπλά παίρνεις επώνυμο, αλλά δεν θέλω να τα δώσω... μάλλον όπως είπα θα το πάρω και αν δεν λέει το πάω πίσω (έχει και αυτά τα καλά το lidl) +3χρόνια εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 θα το πάρω και αν δεν λέει το πάω πίσω (έχει και αυτά τα καλά το lidl) +3χρόνια εγγύηση akrivws..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yioula Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 επιστροφη οχι εγγυηση σε περιπτωση εγγυησης σερβις σου δινουν τηλφνο που δεν ..απαντα.. προσοχη ακαριαια επιστροφη ανδεν σας αρεσει οτιδηποτε! γενικα οτι πληρωσεις παιρνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Και όμως το τηλέφωνο απαντά. Μιλάς σε κάποιον υπολογιστή στην Γερμανία που προσπαθεί να μιλήσει ελληνικά. Περιγράφεις στο τηλέφωνο το προϊόν και την βλάβη και σε 4 μέρες (τόσο έκαναν σε μένα) έχεις ένα δέμα από την Γερμανία στο σπίτι σου με νέα συσκευή ή ανταλλακτικό, ανάλογα με την περίπτωση. Το έζησα πριν από ένα μήνα περίπου με μια συσκευή πλαστικοποίησης που αγόρασα από το lidl και έπαθα κυριολεκτικά πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Και όμως το τηλέφωνο απαντά. Μιλάς σε κάποιον υπολογιστή στην Γερμανία που προσπαθεί να μιλήσει ελληνικά. Περιγράφεις στο τηλέφωνο το προϊόν και την βλάβη και σε 4 μέρες (τόσο έκαναν σε μένα) έχεις ένα δέμα από την Γερμανία στο σπίτι σου με νέα συσκευή ή ανταλλακτικό, ανάλογα με την περίπτωση.Το έζησα πριν από ένα μήνα περίπου με μια συσκευή πλαστικοποίησης που αγόρασα από το lidl και έπαθα κυριολεκτικά πλάκα. Παιδια στο e-shop εχει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660107 για μενα ειναι καλυτερη επιλογη ΓΙΑΤΙ πολυ απλα διαβαζει DVDs.... Φυσικα τα χρηματα ειναι μια μεγαλη διαφορα... ΑΛΛΑ...... Τελος για δειτε κ αυτο πολυ μουρη αλλα δεν ξερω την μαρκα ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ.... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660713 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Τελος για δειτε κ αυτο πολυ μουρη αλλα δεν ξερω την μαρκα ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ Η LENCO ΔΕΝ είναι κουκουρούκου, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στα συστήματα ήχου. Προσοχή όμως, το συγκεκριμένο πακέτο δεν περιλαμβάνει καν tuner. Μιλάμε για ειδική αγορά και θέλει ψάξιμο για την επεκτασιμότητα των δυνατοτήτων της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Η LENCO ΔΕΝ είναι κουκουρούκου, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στα συστήματα ήχου. Προσοχή όμως, το συγκεκριμένο πακέτο δεν περιλαμβάνει καν tuner. Μιλάμε για ειδική αγορά και θέλει ψάξιμο για την επεκτασιμότητα των δυνατοτήτων της... Οkeik φιλε μου για να το λες εσυ ετσι θα ειναι... Παντως στα δικα μου αυτια-ματια ειναι αγνωστη.... Ειναι καλη;Χωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα