lostson Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ξέρει κανείς ποιό μοντέλο Bluetooth Hands Free της Sony είναι αυτό?Μου το δώσανε και δεν ξέρω ποιο είναι για να κατεβάσω το manual με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το συνδέσω με το κινητό μου.
Byzantinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 προσπάθησε να βρεις φώτο από site και να δεις ποίο είναι ή πήγαινε από κάποιο κατάστημα και ρώτα
jumaru99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Κράτα πατημένο το κουμπί του μέχρι να ανάψει σταθερα η λυχνία(να μην αναβοσβήνει).. Ύστερα κανε ένα search απο το κινητό σου με το bluetooth και προσθεσέ το.. Θα σου ζητήσει κωδικό..δοκίμασε τα 1234 ή 0000 ή καλεσε ένα sony center να μάθεις τον κωδικό.. Καλή επιτυχία!
lostson Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Το πρόβλημα είναι ότι ο κινιτό μου δεν το βρίσκει.Απ' ότι ρώτησα πρέπει να το κάνω unpair και μετά pair στο δικό μου.Πως όμως κάνω unpairing?
jumaru99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Πρέπει να το θέσεις σε κατάσταση εντοπισμού...είναι η διαδικασία που σου είπα με το παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου(4-5 δευτερόλεπτα)..Τότε μόνο μπορείς να το εντοπίσεις από το κιν σου και να το κάνεις pair..(εκείνη ακριβώς τη στιγμή γινεται unpair από την προηγμούμενη).
lostson Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Αν το κρατήσεις πατημένο το κουμπί του 4-5 δευτερόλεπτα σβήνει/ανάβει!!
jumaru99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 http://www.sonyericsson.com/downloads/HBH600_602_UG_R2B_Multilingual2.pdf είναι link με το manual ενός παραπλήσιου μοντελου της ericsson.. λογικα θα σου λύση το πρόβλημα..αν οχι εδω είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.