g1annis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Χαίρεται. Έχω σπάσει το κεφάλι μου, να βρω τρόπο να προωθήσω τα e-mail μου σε περισσότερους από έναν λογαρισμούς. Να γίνω λίγο σαφής: έχω ένα λογαρισμό από την ιστοσελίδα μου. Ότι mail φτάνει εκεί, προωθείται σε έναν λογαρισμό gmail. Θέλω όποιο mail φτάνει σε αυτόν (στο gmail), να προωθείται σε ένα [email protected] (δικό μου) και σε άλλο ένα [email protected] (ενός φίλου) ταυτόχρονα. Γίνεται αυτό?
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Σκέφτηκες να προωθείς από το gmail στο yahoo σου και εκ των υστέρων από το yahoo σου στου φίλου σου; Σαν αλυσίδα δηλαδή, και οχι απευθείας από το gmail και στα 2...
g1annis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Το σκέφτηκα, αλλά το yahoo είναι το προσωπικό μου mail, που μου έρχονται καθημερινά άπειρα μηνύματα. Οπότε είναι πρακτικά αδύνατο να κάνω forward ότι έρχεται στο yahoo μου. Παρομοίως και για το yahoo του φίλου μου. Η άλλη λύση, είναι να φτιάξω ένα νέο mail account που θα το χρησιμοποιώ μόνο γι αυτό. Αλλά θα προτιμούσα το πρώτο. Από το gmail να προωθούνται και στα 2.
xpapias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Θα φτιάξεις στο gmail δύο φίλτρα. Κάθε φίλτρο θα προωθεί το αντίστοιχο mail σε έναν από τους δύο λογαριασμούς.
g1annis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Πολύ σωστός ο xpapias. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.
panagioths Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Το yahoo δεν έχει μια επιλογή όπου μπορεί να ελέγξει και να φέρει μηνύματα από κάποιον άλλο (εκτός yahoo) λογαριασμό email που υποστηρίζει pop3;
g1annis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό που με ρωτάς. Τι εννοείς "να φέρει μηνύματα"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.